StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za petak: Bikovi, suzdržite se od burnih reakcija! Lavovi će zavoditi, a Škorpioni širiti negativnu energiju

Piše Mozaik SD
12. srpnja 2024. - 08:00

Ovan

Bit ćete vedriji i bolje raspoloženi. Nećete dozvoliti da vas sitnice izbace iz takta. Susretnete li se s problemom, brzo ćete ga otkloniti i dokazati koliko ste snalažljivi. Pripazite na troškove drugih članova obitelji.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Nećete se uspjeti suzdržati od burnih reakcija. Ako vas netko ili nešto naljuti, teško ćete šutjeti. Upletat ćete se i u situacije koje vas se ne tiču, no smatrat ćete da netko mora uprljati ruke radi pravde.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Radni dan bit će dinamičan. Telefon će vam stalno zvoniti, ljudi će vam dolaziti po savjete, a odlazak na kraći put proteći će bolje nego što ste se nadali. Idete li u noćni život, moguće je uzbudljivo poznanstvo.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Pravi je trenutak da se posvetite problemima i situacijama s kojima se niste htjeli suočiti. Iznenadit ćete se brzini kojom se stvari mogu oboljšati ako im se posvetite. Povedite računa o prehrani.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Ulazak Venere u vaš znak donosi uzbudljive promjene na osjećajnom planu. Samci će biti privlačni i šarmantni pa će lakoćom zavesti osobu koja im se sviđa. Parovi će dobiti priliku izgladiti nesuglasice.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Bližnji će stalno tražiti vašu pomoć i usluge, što će vas iscrpiti. Ako imate druge planove ili ste zauzeti, odbijte ih uz obećanje da ćete im pomoći neki drugi put. Ne dozvolite da vam nabijaju grižnju savjesti.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Ulagat ćete puno truda u održavanje dobrog ugleda. Kretanje u važnim krugovima donijet će poznanstvo s osobom koja bi mogla odigrati ključnu ulogu u vašem profesionalnom napredovanju.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Širit ćete oko sebe negativnu energiju. Pojedincima neće biti ugodno boraviti u vašoj blizini pa se zapitajte što to govori o vama i vašem emocionalnom stanju. Krenite u rješavanje teškoća. 

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Surađujete li s inozemstvom, očekuju vas povoljne vijesti. Moguće je produljenje ugovora ili prilika da otputujete zbog posla. Ako ste na ljetovanju, odlično ćete se zabaviti, a moguć je i vruć flert.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Poradite na uspostavi boljih odnosa s kolegama i nadređenima. Izgladite nesuglasice sa susjedima ili članovima obitelji. Bit će vam lakše nakon što ostavite iza sebe situacije i pojave koje su vas morile.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Nezadovoljstvo partnerovim ponašanjem potaknut će vas na akciju, ali emocionalnim ucjenama i prijetnjama nećete dobiti to što želite. Poradite na samokontroli u poslovnom i emotivnom životu.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Ribe

Nemojte se zadovoljavati prosječnim rezultatima. Vjerujte u sebe i ozbiljnije poraditi na ostvarenju poslovnih i financijskih planova. Neki će privesti kraju uređenje apartmana za iznajmljivanje turistima.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:49