StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za četvrtak: Ovnovi za odluke pričekajte siječanj, Blizanci budite taktični, Vodenjaci ne žurite

Piše MOZAIK SD
21. prosinca 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Nedostatak koncentracije mogao bi vam donijeti nesporazume tijekom razgovora ili gubitak pokojeg predmeta. Trebate li donijeti krupnu odluku vezanu za financije, pričekajte siječanj.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Budi se ljubomora. Posumnjat ćete u partnera i iskrenost njegovih osjećaja prema vama. I sami ćete pogledavati u zabranjenom smjeru, no samo da malo iskušate svoj šarm.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Pomoći ćete prijatelju da ostvari povoljan dogovor. Opazite li da vam partner nešto prešućuje, nećete mirno prijeći preko toga. Budite taktični, a ne nasrtljivi ili brzopleti.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Budite oprezni pri baratanju osjetljivim podacima. Primijetite li da vam pada koncentracija, uzmite predah i prekontrolirajte svoj rad da biste izbjegli eventualne pogreške.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Rado ćete prepustiti drugima kupnju blagdanskih poklona. Nećete imati previše smisla za izbor lijepog, korisnog, a povoljnog. Pretjerat ćete u kupnji odjeće i kozmetike.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Uživat ćete obilasku adventskih štandova i razgovorima s prijateljima koje žive daleko od vas. Srest ćete osobe s kojima ste studirali ili zajedno proveli mladenačke dane.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Zbog neočekivane odgode imat ćete pune ruke posla s uređenjem doma. Obratite pažnju na detalje da vam ne bi promakla pogreška. Uključite i ukućane u svoje obaveze.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 5

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Vaš će stvaralački potencijal zabljesnuti. Slobodno izrazite svoje slikarske, glazbene ili pjesničke porive. Neki od vas bit će nadahnuti za očaravajuće ljubavne izjave.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Tražit ćete odgodu jednog zahtjevnog zadatka, no to vam neće lako poći za rukom. Postoji mogućnost da u naletu iskrenosti nenamjerno povrijedite partnera ili blisku osobu.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Imate li djecu ili nećake, pružite im tople savjete i ohrabrenje. Uvidjet će da mogu računati na vas pa ćete zadobiti njihovo povjerenje. Partner će ispuniti staro obećanje.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Financije će vam biti kost u grlu. Radna atmosfera bit će napeta, a vi zatrpani zadacima koje sami nećete stići obaviti. Ne trebate grčevito žuriti jer dio posla možete ostaviti za sutra.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Svakojake misli motat će vam se po glavi. Ne uspijete li se sabrati, djelovat ćete kao da ste u oblacima. Provedite malo vremena nasamo, tako ćete lakše srediti emocije.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 02:42