StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za četvrtak: Ovnovi platite račune, Bikovi odmarajte se, Blizanci će planirati zabavne aktivnosti

Piše MOZAIK SD
18. srpnja 2024. - 08:01

OVAN

Posvetite se novčanim aktivnostima. Platite račune, podmirite dugovanja i skujte plan do kraja mjeseca. Neki će razmišljati o dizanju kredita ili povećanju dozvoljenog minusa, ali ne zalijećite se.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Nesuglasice s partnerom ili članom obitelji pomalo će vas uzrujati. Nemojte se upuštati u rasprave jer biste u naletu ljutnje izgovorili razorne riječi. Pronađite vremena za sebe i odmarajte se.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Dan će biti zanimljiv i ugodan, a mnoštvo susreta i razgovara osvježit će vam svakodnevicu. Nećete htjeti biti nasamo, nego ćete cijelo vrijeme biti okruženi ljudima i planirati zabavne aktivnosti.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

RAK

Ulagat ćete puno pažnje u vanjštinu. Uživat ćete u šopingu i trošiti puno na odjeću i kozmetiku, no stanje na računu neće se svidjeti partneru i bližnjima. Smanjite unos slatkiša i alkohola.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Dan je kao stvoren za upoznavanje. Zračit ćete putenošću na koju nitko neće ostati ravnodušan. Nemojte se iznenaditi brojnosti udvarača. Poslovno stanje iziskuje strpljenje i promišljenost.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Obavit ćete zaostale zadatke, a ostatak vremena iskoristit kako biste pripremili teren za nadolazeće projekte. Bit ćete dobri u planiranju i mudro prepoznati potencijalne opasnosti i poteškoće.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

VAGA

Dobit ćete priliku riješiti nesuglasicu s prijateljem ili susjedom s kojom ste se nedavno posvađali. Oboje ćete pokazati žaljenje i spremnost za zakapanjem ratne sjekire. Večer je stvorena za izlazak. 

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

Zateći će vas puno zadataka, no nećete imati vremena da im se posvetite. Morate li dulje ostati na poslu, to će se nepovoljno odraziti na vaš intimni život i navesti vas da otkažete dogovor.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Komunikativni ste, druželjubivi i željni provoda. Pronaći ćete radost u neobaveznom flertu. Osjećat ćete se ugodno u društvu novog poznanika pa ćete je pozvati na spoj. Neki će planirati putovanje.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Nepredviđeni problemi neće vas izbacti iz takta. Snalažljivošću i upornošću pokazat ćete zbog čega uživate visok ugled na poslu. Mnogi će redovitim treninzima dotjerati liniju i pripremiti se za plažu.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Ne prihvaćajte obaveze koje zahtijevaju puno vremena i energije. Pametno planiranje i dobra organizacija bit će nužni želite li izbjeći nervozu i kašnjenje. Klonite se obiteljskih rasprava.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

RIBE

Budite objektivniji prilikom odlučivanja. Ne dajte da vas netko zavede obećanjima i lijepim riječima. Krećete li na put, moguće su gužve i zastoji. Zaputite se rano i naoružajte se strpljenjem.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:50