StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za četvrtak: Djevice pronalaze rješenja, Jarci se trude da postignu cilj, Ribe očekuje neočekivani posjet...

Piše MOZAIK SD
29. lipnja 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Bavit ćete se financijama, dugovima i neplaćenim računima. U potrazi za kvalitetnim rješenjem mogli biste posjetiti osobnog bankara. Pokušajte pomiriti posvađane strane unutar obitelji.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Ostavit ćete snažan dojam na većinu. Pažljivo ćete birati riječi vodeći računa o tome da ne povrijedite sugovornike. Mnogi će vas doživljavati mudrima i obraćati vam se za savjet.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Nešto teže usredotočit ćete se na posao, no dobri rezultati neće izostati. Putovanje u drugi grad korisno je za karijeru. Kontakti koje ćete uspostaviti i dogovori mnogo obećavaju.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Isplatit će vam se pojačano zalaganje, a kad jedan favorizirani suradnik napravi pogrešku, ukazat će vam se prilika da se dokažete. Zajednička aktivnost unijet će živost u brak. 

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Bit ćete velikodušni prema partneru, a on dosta tolerantan, unatoč tome što će gajiti određene sumnje prema vama. Druženje s prijateljima i znancima pozitivno će utjecati na vašu vezu.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Posjedovat ćete veliku tjelesnu izdržljivost i duhovnu snagu. Dan je kao stvoren za preuzimanje liderske uloge i pronalaženje motivacije za rješavanje problema. Okolina vas podržava.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Trebat će vam mnogo strpljenja da izađete na kraj s povećanim zahtjevima nadređenih. Rado biste im oštro uzvratili, no bolje je da zadržite za sebe kritike i cinične komentare. 

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

U jednom trenutku steći ćete dojam da su svi protiv vas, no to neće dugo trajati jer će vas bližnji uvjeriti u svoju odanost. Kreativnost i pregovaračke sposobnosti vode vas do uspjeha.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Ljubavni odnos pokazat će se izuzetno kvalitetnim i čvrstim. Vaše ambicije i interesi bit će usklađeni. Ostvarivat ćete planove koji vas vode prema dobitku. Bavite se tjelovježbom.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Morat ćete svojski truditi da ostvarite cilj. Otegotne okolnosti i podmetanja zavidnika neće vas mimoići, no odlučite li postići bolju poziciju, gledajte na prepreke kao na izazov.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Niknut će problemi u komunikaciji s kolegama. Zbog nekih neostvarenih planova i odugovlačenja dogovorenih zadataka posumnjat ćete u vlastite sposobnosti i smisao onoga što radite.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Prijatelji ili kolege pomoći će vam u komunikaciji, istraživanju i prikupljanju informacija. Očekuje vas neočekivani posjet, susret na cesti ili pak zanimljivo virtualno druženje.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 14:36