StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za četvrtak: Bikovi povedite računa o troškovima, Lavovi su koncentrirani, Djevice su melankolične

Piše MOZAIK SD
11. srpnja 2024. - 08:00

OVAN

Odnosi s članovima obitelji bit će daleko od skladnih. Razmišljat ćete o zahlađenju odnosa, ali udaljavanje od voljenih neće vam donijeti zadovoljstvo. Razgovor s prijateljem donosi vam odgovore na neka pitanja.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

BIK

Izostanak podrške kod kuće i na poslu dovest će do porasta nezadovoljstva. Nećete dobro kontrolirati emocije pa ćete u ljutnji biti u stanju kazati ili učiniti štošta. Povedite više računa o troškovima.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Dan je pogodan za održavanje sastanaka i odlazak na razgovor za posao. Zadivit ćete okolinu razvijenim umnim i verbalnim sposobnostima. Bogati društveni život donosi vam obilje zabave i novih kontakata.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Vezani će ulagati mnogo truda i pažnje u odnos s voljenim. Važno vam je da očuvate bliskost pa ćete pronaći vremena za zajedništvo u gustom rasporedu. Neke će razveseliti povišica ili povrat dugovanja.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

LAV

Mogli biste započeti vezu sa zauzetom osobom. Strast će biti jača od razuma pa nećete previše razmišljati o posljedicama. Dobra koncentracija donosi uspjeh u učenju, polaganju ispita i intelektualnom radu.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Skloni ste melankoličnim mislima. Osjećaj usamljenosti u večernjim satima mogao bi vas navesti da prihvatite udvaranje osobe koja vas slabo zanima, ali vam godi njezina pažnja. Razvedrit će vas šetnja ili plivanje.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Radne okolnosti okreću se u vašu korist. Učvrstit ćete odnose s utjecajnim ljudima koji vam mogu biti od pomoći. Naporno ćete raditi i brinuti se o kućanstvu, što će dovesti do iscrpljenosti. Više se odmarajte.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

U ljubavi ćete biti skloni burnim potezima. Kad je riječ o poslu, nije pogodno vrijeme za ambiciozne planove. Trenutno ne uživate potporu pa iskoristite ovo vrijeme za pripremu terena za nadolazeće projekte. 

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Očekuje vas ugodan dan ispunjen zanimljivim susretima. Sjajan je trenutak da pristupite osobi koja vam se sviđa i zavedete je šarmom i smislom za humor. Sreća će pratiti one koji polažu ispit.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Današnji zadaci zahtijevat će puno truda i koncentracije. Iako ćete se prilično izmoriti, bit ćete zadovoljni što niste odustali i što ste puno toga priveli kraju. Vezani će primijetiti da se manje uzrujavaju oko sitnica.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Česte obiteljske i bračne rasprave unijet će nemir u intimne odnose. Ako ste uvjereni da ste u pravu, bit ćete spremni sve riskirati, ali nećete popustiti. Ni u poslu nećete biti skloni diplomaciji i kompromisu.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

Mogli biste se upustiti u flert s kolegom. Iako ćete oboje biti zagrijani, razmislite bi li vam taj odnos mogao ugroziti reputaciju. Porast kućanskih obaveza navest će vas da odgodite susret s prijateljima.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 14:02