StoryEditorOCM
PanoramaNAJSTARIJI ZANAT

‘Balkan ima čak 35000 prostitutki, neke su udane, a neke i majke...‘ Elektra Elite otkriva sve o ‘elitnoj‘ prostituciji

Piše MOZAIK SD
6. rujna 2023. - 15:59

Elitna prostitucija već je dugo aktualna tema u medijima, iako malo tko o njoj govori tako otvoreno kao što je to nedavno učinila Elektra Elite.

Bez dlake na jeziku priznala je da se godinama prostituira u Švicarskoj, ali i da je takozvana elitna prostitutka te da je prisutna na domaćoj javnoj sceni.

– Ima puno djevojaka koje se bave ovim poslom u Srbiji, neke su udane, neke su majke, a neke ne žele da njihova obitelj ikada sazna. Oni posluju u tajnosti. Nikada neće izaći na vidjelo, ali će svim djevojkama biti od velike pomoći ako se prostitucija legalizira. Legalizaciju je ovdje teško provesti jer postoje zakoni, crkva. No, postoje neke druge stvari koje se mogu napraviti da bi se moglo normalno raditi - započela je priču, a potom uspjela sve šokirati podatkom.

- Balkan trenutno ima 35.000 prostitutki, piše nova.rs.

- Elitna prostitucija ne postoji nigdje u svijetu, postoji samo prostitucija, to su seksualne radnice. To su samo epiteti da nešto ljepše zvuči. Ono što postoji su elitni klijenti. Ako je cura bila u kombinaciji s nekim malo poznatijim, ona to zove elita, to nema veze s vezom.

Sve prostitutke su jednake, sad ako jedna radi za 200 dinara, a druga za 5.000 eura, obje su prostitutke, nema razlike, sve su iste, objasnila je Elektra.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:32