StoryEditorOCM
ModaPOSEBAN DAN

Od ‘studentske‘ Marijane Puljak, preko ‘porculanske‘ Dalije Orešković do Bulja s alkarskom maskom: ovako su se zastupnici sredili za 10. saziv Sabora

Piše M.K.
22. srpnja 2020. - 12:28

Dolazak na Markov trg danas je za zastupnike 10. saziva Sabora ipak bio nešto posebniji događaj.

U pitanju je bila konstituirajuća sjednica, koju dabome revno prate svi mediji, stoga ne sumnjamo da je većina saborskih zastupnika i već par dana ranije pomno odvagala i odlučila što će odjenuti za Sabor u srijedu ujutro.

Kao što otkrivaju naše fotografije, zastupnici su, manje-više, ostali vjerni stylingu u kojemu smo ih i inače viđali. Čak se ni mnoge kravate nisu promijenile, no uvijek su neki nešto umješniji.

image
Marijana Puljak i Branko Grčić
Goran Mehkek/Hanza Media


Muški predstavnici volje naroda tako su se mahom odlučili za odijela ili eventualno nešto opuštenu verziju poslovne kombinacije, poput Vilija Matule.

Zastupnice su pokazale nešto širi modni dijapazon.

image
Marija Selak Raspudić
Goran Mehkek/Hanza Media
image
Marijana Petir
Goran Mehkek/Hanza Media


Od uvijek modno suzdržane i stilski gotovo "studentske" Marijane Puljak, preko "porculanski" dotjerane Dalije Orešković do "inspiriranih zelenim" Marije Selak Raspudić i Marijane Petir.

image
Nataša Tramišak
Goran Mehkek/Hanza Media
image
Rada Borić
Goran Mehkek/Hanza Media

Rada Borić i Nataša Tramišak, ljetu usprkos, držale su se sigurnosti crne, Katarina Peović i Natalija Martinčević osjećale su se dobro u crvenom.

image
Katarina Peović
Goran Mehkek/Hanza Media


Detalj s alkom na masci zastupnika Mira Bulja, koji je stigao i s tradicionalnom kapom, dakako da nije mogao proći nezapaženo.

image
Miro Bulj
Goran Mehkek/Cropix

 

Za detaljniju modnu analizu, provjerite našu FOTOGALERIJU.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 02:28