StoryEditor
ModaIzbacila nogu

Fotografije s crvenog tepiha: pogledajte tko je sve bio na 'Porinu'; Hrvatice zaigrale na sigurno, oduševila prezgodna Gina Victorija i dvije ljepotice s titulama 'kraljice'

Piše J. V.
29. ožujka 2019. - 23:44

Iza nas je 26. dodjela nagrade Porin, održana u Rijeci, "rokerskom gradu", kako su ju prozvali, valjda, njeni stanovnici, a voditelji Iva Šulentić i Ivan Vukušić to su večeras dovoljno puta i naglasili publici.

Nina u zavodljivom izdanju otvorila dodjelu Porina: nagrada za životno djelo otišla Dalmatincu s vječnim hitovima, a one 'glavne' Splićanima; Dirnuta pjevačica sjetila se i malene Mile

Da se pripreme i očekuju takav "đir", pretpostavljamo. I bilo je, donekle, tako, kada pričamo o modnome aspektu, ali možda ipak malo previše sigurno.

Znamo da Hrvatice najuviše vole tako igrati. U klasičnim crnim izdanjima stigla su tako neka od najvećih imena na estradi, poput Nine Badrić, no oduševila je tek pjevačica grupe Detour Gina Victorija Damjanović u crnoj toaleti iz koje je ponosito izbacivala nogu.

Zgodna Gina pokazala je osim zanosnog izgleda i veliko srce osvrnuvši se gotovo jedina na slučaj koji je potreao Hrvatsku, a riječ je o prikupljanju sredstava za malenu Milu Rončević, dvogodišnju curicu oboljelu od leukemije, a kojoj je jedina pomoć skupo liječenje u SAD-u.

Pogledi su bili uprti i u nekadašnju Kraljicu Hrvatske, prelijepu Danijelu Gračan i njenu kćer Emu, s aktualnom titulom, odjevene poprilično slično.

Ostala izdanja, s modnog aspekta, bila su šarolika. Pogledajte tko je sve prodefilirao crvenim tepihom u našoj bogatoj fotogaleriji.

Izdvojeno

15. srpanj 2020 00:00