StoryEditorOCM
Modamoderni frajeri

Elegantna odijela Ivice Klarića stvorena za ovisnike o gadgetima

Piše PSD.
23. listopada 2015. - 15:37
Posljednji dan jubilarnog izdanja Bipa Fashion.hr-a, u subotu, 31. listopada, zatvorit će revija modnog branda IK studio koja se održava pod pokroviteljstvom Samsunga.

Ivica Klarić, prepoznatljiv po muškim odijelima savršenog kroja koji perfekcionistički pristupa svim detaljima pri kroju i izradi, predstavit će sezonu proljeće/ljeto u nešto više casual stilu.

Unatoč sezoni iznenađuje odabir boja koji najavljuje kolekciju za muškarce koji vole mračniji i misteriozni karakter. Dizajner se ovog puta odlučio za takozvane neboje: crnu, sivu, te zagasitu maslinastu i zelenu.Njegova strogo krojena odijela u ovoj će kolekciji poprimiti malo lakše i opuštenije forme, a udobni materijali garantiraju udobnost i funkcionalnost. Klasika u izvedbi Ivice Klarića ovog je puta prilagođena modernom muškarcu koji prije svega cijeni kvalitetu i praktičnost.

Upravo tu se prepoznaje dodirna točka ova dva brenda koji svatko u svom segmentu prednjače kad su u pitanju inovacije i dizajn. Odlična suradnja rezultirala je dizajnerskim rješenjem koje će oduševiti sve ljubitelje popularnih gadgeta.

Klarić će na modnoj pisti predstaviti sakoe koji imaju skriveni unutarnji džep za mobitel i slušalice koji omogućuju nesmetano i jednostavno korištenje uređaja i predstavljaju estetski elegantno rješenje.Kako uživati u blagodatima modernog života i pritom zadržati dozu klasične elegancije, pokazat će modeli na reviji Ivice Klarića.

- U kreiranju odjevnih predmeta uvijek nastojim funkcionalnim rješenjima povezati nove tehnologije i načine njihova nošenja, pospremanja i korištenja te je tako nastao ovaj funkcionalni “nevidljivi” džep - kazao je Klarić.

psd, foto: prŽelite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2023 22:07