StoryEditor
LjepotaSvakodnevni đir

Kad dođe lito, svi smo isti: i naše misice se znoje dok klešu tijela, pogledajte kako to radi ova Splićanka na Marjanu

Piše L.L.
15. svibnja 2018. - 16:08
FaniCapalija_AnteBurazin4

Svi su se u zadnje vrijeme nešto bacili na vježbanje, nije ni čudo, jer stiže nam ljeto. Polako, ali sigurno odbacujemo krpice, a koliko god se trudili taj proces učiniti što kompleksnijim i dugotrajnijim, bliži se i moment kada ćemo zasjati na plaži u punoj raskoši.

A 'raskoši' smo se i nakupili viška preko zime, celulita također, šlaufića definitivno ne nedostaje! Kako bismo se, navrat nanos, utegnuli i višak pretvorili u mišiće vrjedne pokazivanja, bacili smo se na aktivnosti, a što drugo?

Tu smo ionako svi jednaki, čisti primjer nam je i Fani Čapalija. Ako ste mislili da bivša misica liniju duguje isključivo genetici, promislite ponovno. Fani itekako vrijedno trenira, kao i svi mi, pred ljeto pogotovo.

Omiljene vježbe su joj na otvorenome, pa ju zadnjih dana možete 'ubrati' kako trči Marjanom pod ruku sa svojim trenerom Antom Burazinom, koji uz nju okolo 'zateže' i druge naše poznate Splićanke. Anamarija Asanović i Rozga samo su neke od njegovih slavnih klijentica, a u zadnje vrijeme prihvatio se i samozatajne misice Fani.
 

 

🏃🏽‍♀️It’s OK 2 be FIT🏃🏻‍♂️ Čast mi je odradit trening s našom najljepšom missicom, a osim što je prezgodna, (trbušnjaci 😍) toliko je topla, draga, neiskvarena osoba potvrdit ce svatko tko ju je upoznao. JEDNA je FANI 💪🏼❤️ #fitmedo #fitness #fanicapalija #fitnesscoach #personaltraining #zagreb #croatia #fitnessmotivation #fitguy #fitwomen #fitworld #running #bodybuilding #workout #training #deerupt #hm #hmsport #abs #nature #marjan #itsok Clothes: 👕👚@lanareports @hm @hm_man Hair: 👧🏽 @josipabrnadic 📸 @t.mijac Hvala cure @mdorcic @m.aa_ja bio je to divan dan ispunjen pozitivom #positivevibes 🔆 Privatni treninzi (Zagreb) 🏃🏻‍♂️🏋🏻‍♂️ 📨 anteburazin@yahoo.com 📥 ig direct message 🗳💪🏼

A post shared by Ante Burazin 🐻 (@fit_medo) on


Svi znamo koliko je boravak u prirodi blagotvoran za dušu i tijelo, a Splićani imaju priliku gotovo svakodnevno 'napravit đir' do Marjana, ne nužno istrčati čitavi krug, ali malo zarolati il sjesti na biciklu, gotovo je svima na ruku.

Možete i iskopirati Fanin trening: ona i njen Fit Medo istrče dio staze, da bi potom nastavili dugu šetnju do vidilice. Bace pogled na Split i nazad, a uz to odrade i vježbe za guzu. Burazin tvrdi da su, brojnim uvjerenjima o čučnjevima unatoč, za to najbolji iskoraci, i to razne varijante.

Možda vam se čini da na Marjanu nema toliko rekvizita za vježbanje, ali ponekad bolje mogu poslužiti i zidići i klupice. Sklekovi na zidiću i bugarski čučanj na klupi vježbe su koje Čapalija svakodnevno odrađuje tijekom svojeg standardnog đira.

"Sve je stvar mašte i kreative", kaže Ante, a dodaje kako je i svakodnevna "najobičnija" šetnja nevjerojatno blagotvorna za vaše tijelo.

#TRENING#FANI ČAPALIJA#ANTE BURAZIN

Izdvojeno

08. srpanj 2020 17:20