StoryEditor
LjepotaZbunjujuća sprava

I plus size modeli vježbaju, pogledajte kako to čini najseksi bujna manekenka na svijetu: 'Koji je ovo vrag?!'

Piše J.V.
4. svibnja 2018. - 19:07
30604300_639708836360706_2874405771926306816_n

Za manekenke koje nose revije 'visoke mode' u Parizu i New Yorku pretpostavlja se da su često gladne, Viktorijine anđelice pak vježbaju kao lude, no što je s plus size modelima?

Koliko god nevjerojatno zvučalo, u ovome smjeru razmišlja velika većina publike. Komentari na društvenim mrežama ne samo da to potvrđuju, već znaju biti i prilično slikoviti u tome. (Pre)mršave manekenke jednostavno djeluju kao da neko vrijeme nisu pojele pošten obrok, dok nam one plus size svojim oblinama sugeriraju kako znaju i pretjerati. Sreća da se danas toliko promovira ljepota u svim veličinama.
 

 

New suit - who dis? Drops in May👙 ©flightphotoagency

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on


Čini se da ponekad zaboravljamo na naše različitosti, kojima se toliko dičimo, a tako ih malo uvažavamo, pa u drugi plan padne i činjenica da ne 'pali' sve na isti način kod sviju.

Metabolizam, bavljenje sportom i ostale 'sitnice' itekako utječu na našu figuru, pa tako znamo zaboraviti da se za izgled trudimo, više manje, svi. Pa i oni 'plus size'.

Najpoznatija takva manekenka na svijetu, po mnogima i jedna od ljepših i bujnijih, Ashley Graham, podijelila je video u kojemu otkriva svoju rutinu vježbanja. A to čini na prilično zbunjujućoj spravi.
 

 

not sure what this machine is called, but I sure was sweatin

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on


Ashley u videu čuči na traci koja se rotira, a pritom se očigledno - preznojava. To je i sama napisala u objavi, zbunjena i sama: "Nisam sigurna kako se ova sprava zove, ali pošteno sam se oznojila!"

Obožavatelji su se redom stali iščuđavati, nimalo suptilno su je priupitali "Zar i ti vježbaš?", no i njih je dotukla - sprava.

"Koji je ovo vrag?!", komentirali su.
 

 

Graham Valletta Smalls gettin dutty in Jamaica man.

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

#VJEŽBANJE#ASHLEY GRAHAM

Izdvojeno

08. srpanj 2020 16:27