StoryEditorOCM
HranaKREPKO I PREFINO

Za vikend ste jeli obilno i ne baš zdravo, želite se pročistiti i utješiti toplinom i okusom jedne fenomenalne juhe? Evo recepta kojega možete još večeras isprobati, neće vam biti žao

Piše M.P.
20. prosinca 2021. - 17:00

Ovo je vrijeme od juha i da ih kuhamo i jedemo svaki dan, nećemo pretjerati. Dapače!

Problem je što nam s juhama ponestane ideja, pa evo jedne svježe, s kojom možete već sada pripraviti "utješnu" večeru, toplu, mirisnu i krepku, nakon koje se možete nagraditi omiljenom serijom ili filmom i - večer ne može biti bolja...

Naravno da može biti i odličan prijedlog za sutrašnji ruak, recept pršti zdravim sastojcima, pravim saveznicima u zaštiti imuniteta, đumbirom, češnjakom, mrkvom i limunom.


SASTOJCI:

50 g svježeg đumbira

3 češnja sitno rezanog češnjaka

25 cl bijelog vina

500 g mrkve, narezane na trake od 1 cm

2 žlice svježeg soka od limuna

50 g maslaca

1 žuti luk, mljeven

1,5 l juhe od povrća

papar

sol

mljeveni vlasac ili peršin z...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. studeni 2024 04:58