StoryEditorOCM
Hranagrožđani nektar

Vino nije obično piće, nego užitak i tradicija: evo kako je bilo na sedmom izdanju manifestacije 'Vinski podrum', u dobroj kapljici uživao i princ Edward

17. svibnja 2019. - 22:41

Ljubitelji vrhunske kapljice i delikatesa iz svih krajeva Hrvatske jedva su dočekali sedmo izdanje sajma vina i vinskih delicija "Vinski podrum", organizirano u režiji Slobodne Dalmacije i njezinih partnera u impresivnom prostoru Dioklecijanovih podruma.
Na velikoj vinskoj fešti poznavatelji i ljubitelji grožđanog nektara imaju priliku uživati u kušanju njegovih brojnih inačica i degustaciji vrhunskih delicija, poput sireva, dalmatinskog pršuta, marinirane ribe, autohtonog slatkog..., ali i maslinovih ulja i – tartufa.

– Kažu da je sedma godina braka krizna, no vjerujem da strast koju imate za proizvodnju vašeg vina i strast koju mi imamo u proizvodnji novina osiguravaju da će i ovo izdanje "Vinskog podruma", našeg zajedničkog projekta, živjeti puno više od ovih sedam godina. Da ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. studeni 2024 14:27