1. Sladoled po starinski
Dvije vrećice šlag pjene izmiksati. U drugoj posudi izmiksati četiri jaja sa sto grama šećera, dodati šlag. Promiješati i dodati 1,5 jogurt, vanilin šećer, malo ruma, cimeta, na sitno naribane bajame, lješnjake, orahe, ili čokoladu. Preliti u posudice i staviti u frižider. Poželjno je nakon sat vremena sladoled u posudicama promiješati kako bi se izbjeglo stvaranje kristalića leda.
2. Voćni sladoled
Propasirati jednu šalicu voća iz aktualne ponude, pa ga pojedinačno, ili nekoliko različitih vrsta izmiksati u blenderu. Dodati mu sto grama šećera, izblendati i potom dodati šalicu jogurta. Promiješati i staviti u kalupe pa zalediti. Po želji u sredinu kalupa umetnuti i štapić, te poslužiti nakon što se dobro ohladi.
3. Sladoled s medom i vo...
Dvije vrećice šlag pjene izmiksati. U drugoj posudi izmiksati četiri jaja sa sto grama šećera, dodati šlag. Promiješati i dodati 1,5 jogurt, vanilin šećer, malo ruma, cimeta, na sitno naribane bajame, lješnjake, orahe, ili čokoladu. Preliti u posudice i staviti u frižider. Poželjno je nakon sat vremena sladoled u posudicama promiješati kako bi se izbjeglo stvaranje kristalića leda.
2. Voćni sladoled
Propasirati jednu šalicu voća iz aktualne ponude, pa ga pojedinačno, ili nekoliko različitih vrsta izmiksati u blenderu. Dodati mu sto grama šećera, izblendati i potom dodati šalicu jogurta. Promiješati i staviti u kalupe pa zalediti. Po želji u sredinu kalupa umetnuti i štapić, te poslužiti nakon što se dobro ohladi.
3. Sladoled s medom i vo...