StoryEditorOCM
HranaIDEJA ZA RUČAK

Sad im je sezona, donosimo najbolje recepte za jela od boba i artičoka. Nekad su bili ‘spiza za siromašne‘, evo zašto se svi danas za njih otimaju

Piše Mateja Domitrović/Dobra hrana
11. svibnja 2022. - 17:54

Gastronovinarka Mateja Domitrović donosi sve o pripremi i kombiniranju dviju sjajnih namirnica

Najljepši trenuci u životu svakog vrtlara oni su kada se iz sjemena koje je posadio pojave prvi znaci života. Ti trenuci, kada biljka promili iz zemlje, čista su radost. A ta sreća ne završava tada, slijedi promatranje i praćenje njezina napredovanja iz tjedna u tjedan. Gledamo je s divljenjem, tepamo joj, brinemo je li zdrava. Ako se razboli, pomažemo joj da ozdravi. Slično kao što roditelj promatra svoje dijete, uvijek s ljubavlju i ponosom. Tako i moji roditelji meni pokazuju što su sve posadili, hvale se sortama i predivnim plodovima i imaju zašto, piše Dobra hrana.

Promatram to cijeli život, no nisam to nekada razumjela i jednako na to gledala....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. prosinac 2024 04:22