StoryEditorOCM
HranaNjihov 'stađun'

Ovo ne znaju mnogi: jedna zimska namirnica može biti superhrana ako ju pravilno skuhate, a ako pogriješite - užasno smrdi

Piše J. V.
28. prosinca 2018. - 21:53

Svo je povrće dobro i poželjno ga je imati na tanjuru svakoga dana, ali ono sezonsko ima utjecaj nemjerljiv s bilo kojom drugom namirnicom - količina vitamina i ostalih nutrijenata može biti i duplo veća, ali samo ako ga pripremite na odgovarajuć način.

Vrijedi to za svo zeleno, lisnato povrće, pa tako i za male zimske čuvarice zdravlja, kelj papučar ili prokulice. 

Ove kuglice prave su male zimske čuvarice zdravlja, a možete ih spremiti na sto načina: odlična su i večera, odaberite jedan od ovih recepata

Prokulice su pravi izvor vitamina, obiluju onima C, A i B, kao i folnom kiselinom, magnezijem i kalcijem. I nema razloga da posežete za onima smrznutima, zima je njihov "stađun", naći ćete ih u gotovo svakom supermarketu i skuhati za čas.

No jako je važno da to učinite ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2024 12:33