Ono što svi povezujemo s limunom je vitamin C koji jača imunitet i ubrzava metabolizam, dokazano snižava kolesterol, olakšava respiratorne tegobe.
Zapravo sve što želimo.
No limun zaslužuje obožavanje i zbog svog okusa i često ga, nažalost, zapostavljamo u svojoj kuhinji, ako izuzmemo cijeđenje limunade ili eventualno mariniranje svinjetine.
No limun je sjajan saveznik u dobivanju bogatog okusa kod brojnih drugih jela, a mi vam inspirirani njime donosimo tri jednostavna recepta, s kojim možete posladiti svoja nepca za vikend i pritom provesti malo vremena za štednjakom.
Toplo preporučamo da probate tjesteninu s umakom od limuna, garantiramo sjajan okus, a dodatno ćemo vas motivirati i činjenicom da vam za njezinu pripremu treba svega 15-ak minuta.
TJESTENINA U UMAKU ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....