StoryEditorOCM
HranaNEĆEMO KOMPLICIRATI

Na početku tjedna već vam je muka što ćete kuhati? Imamo odličan i jednostavan recept za balancane sa sirom, te ‘brzinsku‘ tortu od jagoda

Piše Tanja Šimundić Bendić
31. svibnja 2021. - 08:20

Razmišljali o tome ili ne, život u skladu s prirodom može puno toga dobroga donijeti u naše živote. Jer ako zimi nosimo višeslojnu odjeću, a ljeti se golicamo, dokazujući time kako pratimo godišnje mijene, držimo kako bismo takav ritam trebali održavati i prilikom nabave namirnica.

Proljeće nam donosi zeleno obilje, puni su ga banci i stvarno bi tužno bilo ne iskoristiti tu lepezu boja i oblika. Ali i spremnika brojnih vitamina, počevši od C pa nadalje.

Jer ako ih ne degustiramo sada kada su najsočniji, na kraju krajeva i financijski najisplatljiviji, a kada ćemo onda.

A uz zeleno obilje tu su i predivni proljetni voćni plodovi, koji su upravo u ovo vrijeme idealni za konzumiranje.

Što se nas tiče, kao preporuku nudimo dva brzinska jela, zapečene balancane za sirom i brzin...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. studeni 2024 02:43