StoryEditorOCM
Hranakuhinjski trik

Kako savršeno oguliti tvrdo kuhano jaje - u samo tri sekunde

Piše PSD.
11. studenog 2015. - 18:35
Priznajte, koliko puta ste odustali od slasnog obroka s tvrdo kuhanim jajima jer vam ih se naprosto nije dalo guliti?

Iako je riječ o vrlo jednostavnom postupku, mnogima guljenje jaja u kuhinji predstavlja pravu frustraciju, osobito kada jaja planirate servirati u komadu i želite da na stolu izgledaju uredno.

Da mnogi muku muče s guljenjem jaja dokazuje i ovaj hit video s YouTubea koji prikazuje kako na najjednostavniji i najučinkovitijhi način obaviti ovaj kuhinjski zadatak, a pregledan je više od 21 milijun puta.

Sve što vam treba je najobičnija čaša vode u koju ćete ubaciti jaje, snažno protresti i - gotovo. Jaje je u trenu savršeno oguljeno, bez ijednog komadića ljuske i bez ikakvih nepravilnosti. Probajte, oduševit ćete se!


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 10:00