StoryEditorOCM
HranaBRZO I FINO

Danijela Dvornik nas je svojim ručkom podsjetila na jednostavan i dobar recept: evo kako ćete spremiti genijalne punjene i zapečene balancane

Piše M.K.
26. srpnja 2018. - 16:29
balancane

"Volim sebi ugađati malim stvarima kao što je kuhanje i serviranje samoj sebi, kao što bi to s istom ljubavlju napravila nekom drugom. Sjedenje za stolom i uživanje u hrani, pa čak i sama sa sobom (što uopće nije loše društvo) čini moj dan ljepšim i nekako potpunim..." - napisala je u jednoj od svojih objava iz svoje sutivanske ljetne rezidencije Danijela Dvornik, uz priloženu fotografiju punjenih i zapečnih balancana, ili patlidžana.

Volim ja sebe iako imam tendenciju da svih stavim ispred sebe kad nekoga volim. Voljeti sebe i to ne zaboraviti, je svojevrstan trening kojeg morate vježbati svaki dan. Morate stvoriti taj magični balans između "voljeti sebe i voljeti druge" da svi budu zadovoljni. Zato ja volim sebi ugađati malim stvarima kao sto je kuhanje i serviranje...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. studeni 2024 02:18