StoryEditorOCM
HranaPrvi u Hrvatskoj

Aspirin diplomski smjer Gastronomije od svakoga će napraviti menadžera od ‘kužine’

Piše Lenka Gospodnetić
8. studenog 2022. - 08:00

Visoka škola Aspira već se s godinama prometnula u respektabilnu obrazovnu instituciju, pa čak i pomalo avangardnu. Naime, po pitanju studijskih grupa ne samo da se u Aspiri ide ukorak s vremenom i trendovima, nego ih se i anticipira. Aspira je uvijek “korak ispred”. Dokaz tomu je njihov nedavno formiran studij, naime diplomski studij Gastronomije. To je prvi smjer u Hrvatskoj koji, prateći domaće i svjetske trendove u gastronomiji i surađujući s vrhunskim stručnjacima na tom području, garantira svim studentima izvanrednu specijalizaciju i obilje zanimljivog, praktičnog rada uz superviziranje renomiranih domaćih i stranih stručnjaka iz šire branše. Neki od njih su: chef Nikša Boban, Mikael Alix, Damir Tomljanović, Tomica Đukić, Jorg Zupan, Roberto Cerea, Vicenzo Guarin...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. prosinac 2024 07:06