StoryEditorOCM
HranaChefs' Stage

'To je proces koji nikada ne završava, jer čak i hrana postaje dosadna!': sjajna je vijest da je čak troje mladih hrvatskih kuhara dobilo stipendije za usavršavanje u elitnim školama

20. ožujka 2019. - 15:08

Završen je drugi šibenski Chefs' Stage, gastronomski kongres o čijoj važnosti za cijelu hrvatsku ugostiteljsku industriju i turizam najbolje govore brojke: tijekom tri dana održavanja na predavanjima, radionicama i večerama sudjelovala su uz 50 ponajboljih domaćih chefova i 33 chefa pristigla iz inozemstva, te još više od 600 akreditiranih profesionalaca.

Na stranu kušanje jela koja su podjednako izazivala vizualne i okusne podražaje ili degustacije vina koja su najbolji vinari za ovu prigodu izvukli iz privatnih arhiva, na posljednjem panelu održanom u hotelu Solaris, sumirali su se najvažniji zaključci cijelog Chef's Stagea, te je otvoreno istaknut plan da se Hrvatsku treba pozicionirati kao novu gastronomsku ikonu Europe.

Pokretač cijelog projekta Rudolf Štefan još rani...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. studeni 2024 07:50