StoryEditorOCM
HranaMALE TAJNE MAJSTORA

Neke od ovih stvari radite svakodnevno i radite ih pogrešno: uz prave savjete izbjeći ćete mučenje i mrski nered u kuhinji

Piše M.K.
13. ožujka 2019. - 23:27
jaja00

Svi bi se na svijetu valjda bili spremni zakleti da, ako išta znaju spremiti, to je - tvrdo kuhano jaje. Većina zacijelo i zna obaviti tu "rutinsku operaciju", no nisu svi jednako vični s onim što slijedi nakon kuhanja.

Ljuštenje ljuske sa skuhanog jaja, ta mala, jednostavna, gotovo svakodnevna radnja, može se lako pretvoriti u pravu noćnu moru. Onu u kojoj ljuska povuče trećinu bjelanjka, onu u kojoj se nokti zabijaju i sve raskopavaju...

Sva tajna jednostavno i uspješno oguljenih jaja leži u činjenici da ih se treba vrhunski ohladiti i to najbolje kockama leda.

Kulinarska ekspertica Laura Fuentes u svom videu otkriva i kako je starost jaja bitna stavka u planiranju glatkoće jaja, ukoliko vam trebaju za daljnju obradu poput punjenja. Ukoliko želite računati s besprijekornim po...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. studeni 2024 00:22