StoryEditor
Društvena mrežaTajna je u par stvari

Zvijezda 80-ih u 54. godini izgleda savršeno, Novu godinu je proslavila na plaži u bikiniju: nije oduvijek bila zadvoljna izgledom, otkrila je kako danas održava liniju

Piše L. L.
3. siječnja 2020. - 00:33

Brooke Shields proslavila se u svijetu 80-ih godina prošlog stoljeća, ulogom u filmu "Plava laguna", a u jednoj od svojih posljednjih objava na Instagramu prisjetila se svojih zvjezdanih početaka.

54-godišnja glumica ovu je Novu godinu proslavila na odmoru u toplijim krajevima, pa je objavila i nekoliko fotografija u bikiniju. Njima je kompletno oduševila svoje pratitelje, koji ne mogu vjerovati kakvim mišićima i kakvim utegnutim tijelom glumica raspolaže i na pragu 60-ih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

"Još jedna Plava laguna", napisala je Brooke uz objavu u moru, u kupaćem kostimu. Pratitelji su bili oduševljeni seksi fotografijom prožetom nostalgijom.

A o tajnama svojeg megautreniranog tijela, progovorila je Brooke lani za Health.

Godinama je, kako je tada ispričala, bila aktivna trkačica, no to nije bio tip tjelovježbe koji joj je dugoročno odgovarao. Često se ozljeđivala, koljena naročito, a koža joj je "postala tanka, naglašavajući kosti lica". Bio je to izgled kojim glumica nije bila zadovoljna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Zbog ozljede koljena počela je trenirati u teretani, s profesionalnim trenerima. Soul Cycle program je koji joj je pritom donio najviše uspjeha, priznaje, a godio joj je i pilates koji je trenirala grupno i kod kuće s profesionalnom trenericom.

"Meni je osobno lakše osvijestiti potrebu za nečim kad to nije zbog uživanja, nego iz potrebe. Zbog luksuza se osjećam krivom... Postoji i neka stigma kako vježbaju samo ljudi koji nemaju posao, kojima je to razbibriga", rekla je za portal Health iskreno.

Njena najdraža vježba bila je i ostala ona u kojoj visi sa stropa i uz trbušnjake ojačava trup, potom zgibovi te trbušnjaci. Snimke izvođenja svih tih vježbi redovito dijeli na Instagramu za sve zainteresirane pratitelje koji žele, poput nje, ovaj oblik tjelovježbe spoznati u 40-ima i 50-ima. Ne izgleda jednostavno, ali ako je suditi po njoj, očigledno "pali".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

A ne krije ni da sve počinje od pravilne prehrane.

"Mislim da ne postoje trikovi za zdravlje. Svi znamo koja su naša ograničenja. Ne vjerujem u to da cijeđeni limun nakon pržene piletine osigurava zdravlje... Trebamo biti iskreni sami sa sobom", ispričala je Brooke za Healthy Living.

Shields za sebe kaže i kako nije pobornica beauty tretmana i novih trendova, ali napominje da je njega kože lica izuzetno važna.

"Moja tajna za ljepotu? Pa, sve ide iznutra. Voda, voda, voda, spavanje i puno zelenih namirnica. I ljubav", otkrila je svoju tajnu za W Magazine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

#VJEžBANJE#BROOKE SHIELDS

Izdvojeno