StoryEditorOCM
Društvena mrežameta ubojstva?

Ubijena influencerica koja je propagirala mršavljenje, policija tvrdi da je u pitanju pljačka, obitelj se ne slaže

Piše mozaik sd
25. svibnja 2023. - 10:01

U nedjelju navečer u Rio de Janeiru u pucnjavi je ubijena 30 godišnja influencerica Luanne Murta Jardim dos Santos Martins.

Influencerica koja je dijelila savjete za fitness i gubitak težine nakon što je smršavjela preko 42 kilograma i imala preko 350.000 pratitelja na Instagramu bila je u automobilu sa suprugom i dvogodišnjim sinom. U pucnjavi koju policija istražuje kao pokušaj pljačke, Luanne je pogođena u rame i u srce. Hitno je prevezena u općinsku bolnicu u Méieru, ali je ubrzo po dolasku podlegla ozljedama.

Luannein suprug João Pedro Farche rekao je da je njihov sin Miguelzinho u tom trenutku bio u automobilu, ali da su oboje prošli neozlijeđeni.

Policija istražuje ubojstvo kao pokušaj pljačke, međutim Luannein otac Atanael Jardim dos Santos smatra da je njegova kći bila meta. On tvrdi da su osumnjičeni, prije nego što su zapucali, pratili njegovu kćer. "Ovo nije bila samo pljačka. To je bilo ubojstvo. Nitko ne puca u drugi automobil sa zatvorenim prozorima", rekao je otac.

Prema izvještajima, osumnjičeni su najprije pucali u zadnji dio vozila prije nego što su se prošli pored automobila i ponovo pucali, izvještava Daily Mail.

Osim sina Miguelzinha, iza Luanne Murta Jardim dos Santos Martins ostala je i desetogodišnja kći. I brojni pratitrelji na Instagrama koji se s njom opraštaju u velikoj tuzi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 13:17