StoryEditorOCM
Društvena mrežaSRETNA OBITELJI

Tiktokerica je majka desetero djece, a postala je baka u 36. godini: unuk je stariji godinu dana od svoje tete

Piše MOZAIK SD
30. kolovoza 2024. - 15:26

Ashley i Jerry Couzens iz SAD-a imaju desetero djece i već su baka i djed. Njezina najstarija kći Alexis postala je majka u tinejdžerskim godinama, te je tako njezina majka Ashley postala bakom u dobi od 36 godina. Obitelj se sastoji od ukupno šest djevojčica i četiri dječaka, piše Tag24.

S Alexisinim sinom Kashom, obitelj je postala još veća. Kash je tako godinu dana stariji od svoje najmlađe tete Amore. U programu "Moja izvanzemaljska obitelj" roditelji opisuju svoju užurbanu svakodnevicu. Mjesečni troškovi hrane iznose oko 3000 dolara (2700 eura). Unatoč izazovima, obitelj dobro surađuje kao tim i svi se međusobno podržavaju, tvrdi Ashley.

@worstnytemare

No better love than the love that began from within ??

♬ original sound - ???????_??????

Couzenovi su vrlo aktivni na društvenim mrežama: na TikToku imaju 310.000 pratitelja. Tamo dobivaju puno pohvala, ali i puno kritika. Ashley kaže kako ih pojedinci kritiziraju jer je kći rodila sina. Dobivaju komentare poput "Samo ponavljate ciklus" ili "Dobili ste je kad je imala 17 godina, a sada je mama tinejdžerica".

Drugi kritiziraju da roditelji ne mogu svojoj djeci ponuditi dobar život i pridonose prenaseljenosti. Ipak, vole svoj život velike obitelji. "To je normalnost za mene. Znam samo kaos i gluposti", kaže mlada baka, piše Tag24.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. listopad 2024 00:27