StoryEditorOCM
Društvena mrežaOpasni ugrizi

Otišla na egzotično putovanje i vratila se s ranama, ne zna od čega su nastale. Ni doktori nemaju odgovor

Piše MOZAIK SD
12. lipnja 2024. - 16:59

Latino TikTokerica Cynzla nedavno je podijelila video, koji je privukao veliku pažnju korisnika te platforme. U videu je pokazala rane od ugriza na ruci, koje je dobila na egzotičnom putovanju na Costa Rici još 2018. godine,  što je izazvalo brojne reakcije i komentare. Cynzla, inače jako poznata po svojim humorističnim i svakodnevnim sadržajima, ovoga je puta podijelila osobnije iskustvo koje je šokiralo mnoge njezine pratitelje.

image

Viralni video u kojem TikTokerica traži pomoć.

Screenshot/tiktok/

U videu objašnjava kako je došlo do ugriza, kako se osjeća zbog toga i kako još niti jedan doktor, od njih pet koliko ih je posjetila,nije pomogao. Cynzla je podijelila ovaj video u nadi da joj šira javnost možda može pomoći, a ukoliko netko od doktora vidi video i  uspije naći rješenje, sigurno bi ju je napokon spasilo od višegodišnjih muka kroz koje prolazi. 

image

Video  u kojem traži pomoći.

Screenshot/tiktok/

Reakcije na video bile su različite, od zabrinutosti, ponuđenih savjeta za liječenje i prevenciju sličnih situacija u budućnosti, do pohvala što je hrabro podijelila svoje iskustvo. Video možete pogledati u cjelosti dolje u nastavku...

@cynlza I’m posting another video in hopes of coming across anyone that might be able to help me. All the Doctor’s i’ve seen could not help me, my biopsy only showed bug bites nothing serious, or contagious but no Dr. has yet to cure or heal me. Please send suggestions!  #fyp #foryou #foryoupage #help #dermatologist #medicalprofessional #skindoctor #doctor #medicaltiktok #medicaladvice #helpmeplease #doctorsoftiktok #doctors  @Latina|COOLMOM? ♬ original sound - Latina|COOLMOM?
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. srpanj 2024 06:56