StoryEditorOCM
Društvena mrežaZNATE LI VI?

Mama (55) priznala kako ju je kći (16) naučila čemu još služi ručni ribež: ‘Do danas to nisam znala, a godinama kuham‘

Piše MOZAIK SD
23. srpnja 2024. - 21:13

Jedna je mama oduševljeno podijelila na facebooku trik koji ju je naučila njezina najmlađa kći, a mnogi su rekli kako je to i za njih otkriće.

Mama (55) je objavila fotografiju ručnoga ribeža koji ima oštro dno te napisala kako joj je njezina kći (16) pokazala da, osim što s ribežom može ribati, s njegovim donjim dijelom može i - rezati sir i povrće.

image
Shutterstock

Majka je priznala da se osjećala glupo jer već desetljećima kuha, a nikada nije otkrila sama  čemu još može poslužititi donji dio ovog kuhinjskog alata.

Sada se promijenila situacija u kući: njezina kći sada je postala "kuharica" ​​u kući, a njezin jednostavan, ali inovativan trik zaokupio je pozornost stotina ljudi na društvenim mrežama. Brojni korisnici su priznali da nisu bili svjesni ove mogućnosti ribeža.

image
Shutterstock

- Imam 39 godina, dobra sam kuharica, proputovala sam svijet i ovo je novost za mene - rekla je jedna korisnica.

- Samo sam ustala s kauča provjeriti je li i moj oštar. Tako je. Imam ga godinama. Hvala kuharici", rekla je druga žena.

Treći korisnik društvenih mreža rekao je da nije uopće bio svjestan toga i zahvalio na ovom otkriću, prenosi Daily Mail.

image
Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 00:44