StoryEditorOCM
Društvena mrežaNIJE PROMISLILA

Kineskinja na videu pripremila i pojela veliku bijelu psinu; evo koliku kaznu mora platiti zbog svog bizarnog obroka

Piše MOZAIK SD
7. veljače 2023. - 14:45

Food blogerica iz Kine dobila je kaznu jer je u jednom od svojih videa pripremila veliku bijelu psinu, piše Muški magazin.

Jin, odnosno Tizi i inače je poznata po svojim kontroverznim snimkama, ali ovim bizarnim činom je prekršila kineske zakone, izjavile su vlasti kineske provincije Sečuan.

Jin je za psinu morala platiti 1.141 dolara, a kupila je preko prodajne platforme Alibaba Taobao. Kada je pripremila i pojela jelo, svoj je materijal podijelila na video platformama Douyin i Kuaisu.

Morski pas je bio veći od metar i pol, a na videima je viđena priprema jela od životinje. Vlasti su zbog njega na kraju kaznile Jin s cifrom od 18.500 američkih dolara. Materijal pripreme i uživanja u mesu morske životinje postao je viralan u Kini, ali je Jin, izgleda, skupo koštao.

Videozapisi "Mukbang" tipa jako su popularni u Kini, a prikazuju influencere koji jedu velike količine hrane. Inače je ta hrana uglavnom pripremljena od nekih regularnih namirnica, ali nikada od velike bijele psine. 

U ovom mnogima uznemirujućem videu Jin je rekla: - Možda izgleda opasno, ali ovo je meso izuzetne kvalitete. Važno je napomenuti da je ona ostatak jela podijelila s lokalnim seoskim stanovnicima, koji su, na sada već izbrisanom videozapisu izjavili: - Ovo je preukusno, i slično.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 18:37