StoryEditorOCM
Društvena mrežaŽENSKA SOLIDARNOST

‘Ako se zoveš Ana, a tvoj dečko Dušan, vara te...‘, viralan TikTok video otkrio sve mladićeve laži, stigao i do Ane

Piše MOZAIK SD
8. veljače 2023. - 14:33

Prije nekoliko dana na TikToku je osvanula snimka koja otkriva prevaru jednog mladića. Video nije prikazao dečka ni njegovu "ljubavnicu", već je djevojka koja je sceni svjedočila sve prepričala u priloženom tekstu.

- Ako se zoveš Ana i dečko ti se zove Dušan i večeras ti je rekao da ide s društvom, upravo sjedi s nekom plavom ribom i ogovaraju te u City green u Rajićevoj, napisala je Aleks.

Video je u kratkom roku postao viralan te je bilo samo pitanje vremena kada će Ana saznati što se događa. 

Nakon par dana Aleks je objavila novi video, u kojem je zahvalila svojim pratiteljicama jer su riječ uspješno proširile do Ane. 

- Nemate pojma koliko ima frustriranih muškaraca koji varaju svoje djevojke i ne žele da im se dogodi ovakva situacija. l također, toliko divnih djevojaka koje su mi pomogle da dođemo do Ane! Uspjeli smo!, rekla je i prikazala screenshot njezinog razgovora s prevarenom djevojkom, koja joj se zahvalila i objasnila da je u početku mislila da je riječ o šali.

Dodala je Aleks i kako mnogi muškarci sada jedno drugo upozoravaju da moraju paziti što radite - zbog novog trenda razotkrivanja, na što im je poručila: - Ne braćo, nemojte paziti što radite, nego pazite da se ne dovedete u situacije da varate vaše prelijepe djevojke, rekla je.

Ženska solidarnost koja se danas rijetko viđa dirnula je mnoge pa dok su neke djevojke Aleks nudile da provjeri i njihove dečke, jedna je napisala: - Neironično sam se rasplakala. Bravo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. prosinac 2023 03:55