StoryEditorOCM

Kći je završila školu, roditelji sada traže da im plaća stanarinu. Razvila se polemika na društvenim mrežama

Piše MOZAIK SD
22. svibnja 2023. - 00:31

Niti dva tjedna nakon završetka škole, Kylee iz Teksasa treba odlučiti što raditi dalje u životu. Na to su je natjerali njezini roditelji koji sada od nje traže da im u vlastitom domu plaća stanarinu. Je li ovo pošteno ili prava pljačka?

Roditelji Erika i Cody Archie iz Teksasa izazvali su žestoku raspravu na internetu. U jednom od svojih TikTok videa kažu: "200 dolara za stanarinu, 300 dolara ako se želi hraniti s nama".

@bar7ranch How do you feel about making your adult children pay rent to live at home?  This is a REPOST from last year but since its on Fox Business News right now we thought we’d chat about it again! #Parenting #ParentsChargingRent #AdultChildren #DryHumor #Sarcasm #MarriageHumor #Marriage #CoupleTok #RanchTok #AgTok #KeepRanchin #KingOfTikTok #RanchLife #Ranch ♬ original sound - Bar 7 Ranch

Mama Erika objašnjava da su troškovi još uvijek znatno niži u usporedbi s vlastitim stanom. Kći Kylee nije odlučila studirati nakon završetka srednje škole i umjesto toga htjela je nastaviti živjeti kod kuće. Dakle, samo dva tjedna nakon diplome, uslijedio je prvi zahtjev za stanarinu njezinih roditelja.

"Želimo je naučiti kako pravilno upravlja novcem", kaže Cody, objašnjavajući svoj neobičan plan. Uz sve veće troškove života, dobra opcija za mnoge mlade ljude je da žive duže sa svojim roditeljima. Čak i ako se živi sa cimerima, život u vlastitom stanu znatno je skuplji.

image

Mama i kćer

Tiktok/bar7ranch

Cody pita druge roditelje za mišljenje o toj ideji. A što se tiče komentara, pratitelji imaju različita mišljenja:

"Definitivno sam protiv toga… Znam da je to rijetko, ali zauvijek ću pomagati svojoj djeci… bez obzira na godine.", kaže jedan pratitelj.

"Plaćala sam stanarinu svojoj mami nakon diplome. 200 je POVOLJNO. Plaćala sam 225 i račun za kabelsku još 90-ih. Ispalo mi je dobro," mišljenje je drugog pratitelja.

"Sjećam se da sam plaćao vraški više od 200 za stanarinu. Vi ste više nego pošteni, pokazujete joj kako stvarni svijet funkcionira. 200 je ništa," treći je napisao u komentaru.

image

Erika i Cody Archie iz Teksasa

Tiktok/bar7ranch
image

Erika i Cody Archie iz Teksasa

Tiktok/bar7ranch
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 05:03