StoryEditorOCM
Društvena mrežaUZNEMIRILI OSOBLJE

Došao sa sestrom kupiti krevet i madrac - pa izdržljivost provjerili simulacijom seksa?! Pogledajte viralni video

Piše MOZAIK SD
22. svibnja 2023. - 13:11

Jackson O‘Doherty, TikTok zvijezda iz australskog Gold Coasta, užasnuo je pratitelje svojom posljednjom videošalom u kojoj je odglumio seksualne poze sa "sestrom" Isabelle. Snimka je dosad pogledana čak 2,2 milijuna puta, piše Jutarnji list.

@jackson.odoherty

My sister needed a new bed ?‍♂️??‍♂️

♬ original sound - jackson.odoherty

- Tražimo madrac i okvir kreveta. Oboje. Ovo je moja sestra Isabelle. Suprug joj trenutačno radi u rudniku pa joj pomažem. Malo je sramežljiva u trgovinama... A sinoć smo razbili krevet. Malo smo se hrvali - objašnjavao je Jackson zabezeknutim prodavačicama.

Nakon što je Isabelle isprobala prvi krevet, požalila se na "pomalo tvrd madrac", nakon čega je influencer legao na svoju "sestru". "Par" je potom simulirao nekoliko seksualnih položaja na komadu namještaja, a zgrožena prodavačica udaljila se od njih s rukama na bokovima.

@jackson.odoherty

Helping My Sister Buy A New Bed ?‍♂️??

♬ original sound - jackson.odoherty

Vjeruje se kako je Isabelle samo Jacksonova prijateljica, a ne njegova biološka sestra, piše Daily Mail.

Jackson je kasnije istu šalu izveo i s drugom prodavačicom, pred kojom je "sestru" poljubio u usta.

Kontroverzni O‘Doherty okušao se i u pornografiji - naime, s bivšom djevojkom Maddy Belle glumio je u brojnim videima za odrasle. Zajedno su tijekom covid pandemije zaradili oko četiri milijuna dolara na platformi OnlyFans, no prekinuli su prošle godine, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:45