StoryEditor
Društvena mrežaSIRNICE I PISANICE

Kako poznati slave Uskrs: Luka ima Miss sirnica, Doris tjera koronu kapulicom, a Jole šalje čestitku s najslađim zecom

Piše L. M. /SD
4. travnja 2021. - 13:35
Darko Tomaš/Cropix

Sirnice i pisanice, raskošni buketi tulipana, dekoracije u vidu malenih pilića, maslinovih grančica i čokoladnih jaja, tek su dio ukrasa na blagdanskim stolovima poznatih lica iz javnog života, koji s društvenih mreža šalju čestitke za Uskrs. Luka Nižetić, Massimo, Franka Batelić, Jole, Tony Cetinski, Indira Levak, Marko Perković Thompson, Miroslav Škoro, Doris Pinčić Rogoznica, Jole, Bojana Gregorić Vejzović... samo su neki od čestitara.

"Sretan i blagoslovljen Uskrs, dragi ljudi", najčešće stoji u potpisu fotografija iz njihovih domova u kojima su, u pandemije koronavirusa koja ne prestaje, dočekali najveći kršćanski blagdan odlučivši se za njegovo obilježavanje u intimi vlastitih obitelji.

Neki su, poput Elle Dvornik-Pearce, koja je sa suprugom Charlesom i kćerkicama Balie Dee i Lumi Wren iz Zagreba pobjegla na more, odlučili provesti blagdane u hotelu. Obitelj Pearce je na uskršnje jutro objavila veselu fotografiju iz jednog hotela u istarskom Novigradu.

Popularni Jole je čestitku "Sretan Uskrs, ispunjen s puno mira, Božjeg blagoslova i vjerom u bolje sutra” ilustrirao fotografijom sinčića Ivana odjevenog u uskrsnog zeca, dok se Luka Nižetić pohvalio svojom sirnicom uz poruku:"Sretan i blagoslovljen Uskrs dragi moji! Mislim da je moja sirnica Miss sirnica 2021.!"

"Sretan Uskrs dragi ljudi. Nek vam nadolazeće vrijeme donese obilje veselja,zdravlja i ljubavi", poručila je glumica Bojana Gregorić Vejzović pozirajući u proljetnom izdanju uz širok osmijeh s cvjetnim jajem.

Danijela Martinović je pratiteljima na Instagramu poklonila pjesmu (https://www.instagram.com/p/CNPJrhjlv-P/).

"Jednu od prvih koja je baš za mene pisana... 'Prvu pričest' potpisuje Nikša Krpetić, a s tom pjesmom smo i pobjedili na Uskrs festu 1986. godine... Nadam se da ovaj blagdan provodite s voljenima i u miru...", napisala je Danijela.

Ružica Bebek, supruga Željka Bebeka, svoju je uskrsnu objavu garnirala fotografijom darovane im velike pisanice na kojoj su oslikana lica članova njihove obitelji.

"Sretan Uskrs dobri ljudi. Nek donese mira i radosti. Danas će uz obilje mlade kapulice ipak biti nešto lakše držati distancu. Čuvajte mi se", na oprez je pozvala Doris Pinčić Rogoznica.

Miroslav Škoro uputio je video čestitku uz prigodan tekst.

"Već 58 godina Uskrs mi je najvažniji dan u godini. Tako me naučila jedna izuzetna žena, moja pokojna majka. Tako je bilo u onim olovnim vremenima, tako je i danas. Namjerno ne pišem klasičnu 'trla baba lan' političku objavu jer i ne želim da je bilo tko prenese. Želim da dođe do svih koji su izgubili vjeru da možemo bolje. Želim da na današnji Uskrs prevrnemo svaki kutak sjećanja i svaki džep uspomena i nađemo izgubljenu vjeru u bolje sutra, u sretnije dane svakog čovjeka, našeg naroda i zemlje koja nam je povjerena da je ostavimo svojoj djeci. Možemo mi to. Sretan Uskrs", poručio je Škoro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2021 15:42