StoryEditor
Društvena mrežaGORE NE MOŽE

Naša manekenka opet u drami: pokazala modrice i hematome, tvrdi da ju je bivši ‘htio ubiti‘, sina joj je ‘oduzela svekrva‘, evo što kaže Sakoman

Piše L.L.
30. siječnja 2020. - 09:10
Arhiva/Hanza Media

Nina Morić, nekad prelijepa zagrebačka manekenka koja je ostvarila respektabilnu karijeru u Italiji, zadnjih godina pažnju javnosti plijeni samo skandaloznim događajima u privatnom životu i opet je na naslovnicama tabloida.

Najnoviju Pandorinu kutiju otvorila je fotografija koju je 43-godišnja manekenka objavila na Instagramu, na kojoj se vidi velika modrica i hematomi na donjem dijelu njenih leđa, te prepiska s bivšim momkom, Luigijem Marijem Favolosom, kojega je optužila da ju je - pokušao ubiti!

Nina Morić je svog 34-godišnjeg bivšeg dragog prozvala za nasilje prema njoj i njenom 17-godišnjem sinu Carlosu Mariji, kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom Fabrizijom Coronom.

- Branio sam je od nje same, nisam htio da se povrijedi - tvrdi Favoloso, što je Ninu isprovociralo pa je iznijela niz optužbi na račun bivšeg dečka, pišu 24sata.

- Da, branio me od mene same udarivši me! - tvrdi ona.

Napisala je da je "nije samo udario, već da ju je htio ubiti".

Ustvrdila je i da je Favoloso bio nasilan i prema njenom sinu.

- Srećom pa sam se bacila na sina da ga zaštitim, ali ostala mu je modrica na čelu! - tvrdi Nina.

Luigi Mario Favoloso je u talijanskim medijima sve porekao.

- Nina tvrdi da sam je tukao, moj otac tvrdi da je ona tukla mene. Ništa od toga nije istina. Povrijedio sam ruku i slomio rebro dok sam Ninu pokušavao zaštiti od nje same - rekao je.

image
Masnice na Nininom tijelu

Nina nije odgovarala na noviarske pozive, kao ni njena majka Vranka koja je s njom sad u Milanu.

Slučaj je komentirao Ninin poznati tetak, ugledni zagrebački psihijatar dr. Slavko Sakoman.

- Nismo se čuli neko vrijeme, odnosno trebala je za Novu godinu doći u Zagreb. Znam da su Nina i taj dečko prekinuli i da je tu vezu trebalo prekinuti. Sad je mirna. Otjerala ga je definitivno i konačno. On je bio osoba koju radi njegovog karaktera ne možeš imati u blizini - rekao je dr. Sakoman za 24sata. 

image
Slavko Sakoman u društvu Gorana Bare

Nina Morić je prije tri godine otkrila kako već dvije godine ne živi sa sinom, koji se nalazio kod bake Gabrielle, majke Nininog prvog supruga Fabrizija Corone, koji je tada završio u zatvoru.

Sve je kulminiralo nakon Ninine svađe sa svojom majkom Vrankom, kojoj je svjedočio i sin Carlos Maria, nakon koje je popila tablete za smirenje.

- Nisam se htjela ubiti. Samo sam htjela zaboraviti tu večer i zaspati – rekla je tada Morić.

Dječak je u panici zvao baku Gabriellu, koja je nazvala policiju.

- Gabriella je vikala da će mi oduzeti sina te je tako i bilo. Ona me ne voli otkad smo se Fabrizio i ja vjenčali - tvrdila je manekenka.

- Dva mjeseca nisam smjela viđati sina jer sam mu rekla da je bezobrazan, kad je rekao da nije siguran da želi živjeti sa mnom.

To je sigurno rekao zbog bake koja puno loše priča o meni. Morala sam zbog toga na test na droge. Odrezali su mi 20 cm kose. Rezultati su bili negativni. Prezirem droge.

Morala sam i na psihijatrijska vještačenja dvije godine ići gdje su zaključili da sam divna majka, ali nitko to ne uzima u obzir – tvrdila je Nina. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

18. rujan 2020 05:58