StoryEditorOCM
Društvena mrežaNe zna razliku

Baby Lasagna objavio ‘poruku isprike‘: Uvrijedio sam mnoge Balkance

Piše Mozaik SD
1. travnja 2024. - 16:36

Baby Lasagna - hrvatski predstavnik na ovogodišnjem izdanju Eurosonga - iskoristio je prvi travnja kako bi se našalio s obožavateljima objavivši video "isprike".

Naime, na snimci se može vidjeti kako potišten uz laganu glazbu govori kako je "video koji snima dugoočekivan" i kako je došlo vrijeme da se oglasi o "problemu", piše klix.ba.

"Mislio sam da će to nestati samo od sebe, ali čini se da se samo pojačava... Dakle, jučer, zbog neobazrivosti i impulzivnosti, uvrijedio sam mnogo ljudi s Balkana. Jučer, dok sam snimao video za TikTok, mladi luk sam zamijenio s porilukom", kazao je pjevač.

Nastavljajući u jednako tužnom tonu kazao je: "Želim iskoristiti ovu priliku da se ispričam svima koje sam uvrijedio svojim manjkom znanja o povrću. Pokušat ću, potrudit ću se da budem bolji".

Detalj o kom govori dogodio se jučer kad je snimao uskršnju večeru te je mladi luk zamijenio s porilukom. Mnogi su mu ukazali na grešku u komentarima, a on je danas iskoristio priliku da se na prvi travnja našali s pratiteljima.

Mnogi isprva nisu shvatili o čemu se radi te su priznali da su pomislili kako se nešto ozbiljno dogodilo, a priznali su da ih je naposlijetku video dobro nasmijao, piše klix.ba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 01:27