StoryEditorOCM
Društvena mrežaNIKAD NIJE VIDJELA

Amerikanka šokirana hrvatskim grožđem, a svi šokirani njome! Pogledajte video, teški sprd: Tko će joj reći za lubenicu?!

Piše M. K. P.
30. srpnja 2024. - 07:00
Jordan je u TikTok videu podijelila sa svijetom svoje šokantno iskustvo konzumacije grožđa sa sjemenkamaScreenshot/tiktok/

Jordan Walk, popularna američka tiktokerica, provodi vrijeme u Hrvatskoj, odakle je podijelila neobično iskustvo sa svojim pratiteljima.

Jordan je bila zaprepaštena grožđem koje je pojela i odlučila snimiti video. Šokirala se, naime, zbog grožđa sa sjemenkama.

U videu koji je brzo postao viralan, Jordan pokazuje grožđe i konzumaciju istog, te objašnjava kako nikad prije nije vidjela sjemenke u grožđu!

- Ima li sjemenki u grožđu? - pita Jordan, dok u ruci drži punu kesu grožđa.

- U Hrvatskoj sam i kad jedem grožđe, svaki put ispljunem sjemenke, što mi se nikad u životu nije dogodilo! U šoku i nevjerici dijeli svoje iznenađenje viđenim, pri čemu pokazuje na dlanu dvije sjemenke.

image

Jordan Walk se pita je li moguće da grožđe ima sjemenke.

Screenshot/tiktok/

- Ne znam. Očito sam previše Amerikanka, pa nikad nisam vidjela sjemenke u grožđu. Meni to nema smisla.

Uslijedili su brojni komentari na video, koji  su većinom izražavali svoje iznenađenje na njenu reakciju, dok su drugi objašnjavali kako je grožđe sa sjemenkama normalno i uobičajeno u mnogim dijelovima svijeta:

"Totalno normalno", "Zar postoji grožđe bez sjemenki??", "Prirodno je da grožđe ima sjemenke. Ja nikad nisam vidio grožđe bez sjemenki. Pozdrav iz Hrvatske!", "Ako ste u Americi, sadnice grožđa su GMO, jer poljoprivrednicima daju sjeme koje će uroditi plodom, ali ne može reproducirati novo voće", "Tko će joj reći za lubenicu?"...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 10:53