StoryEditor
Društvena mrežaPOŽURILA, NIJE STIGAO

'Rođena je naša princeza, ponosan sam na nju i svoju ženu!': samozatajniji član našeg slavnog dua podijelio intimne trenutke; Širi obitelj, a kolega je u sasvim drugom filmu...

Piše M.K.
12. lipnja 2019. - 11:11
sulic00

Violončelist Luka Šulić (31), samozatajniji i, za mnoge, naočitija polovica proslavljenog dua "2 Cellos", podijelio je s javnošću uzbuđenje i sreću zbog rođenja drugog djeteta, kćerkice Hane.

Lukina supruga, prelijepa Tamara, jučer je rodila curicu.

Sretnu je vijest na Instagramu objavio preuzbuđeni Šulić.

- Rođena je naša mala princeza! Tako sam ponosan na nju i njezinu mamu - moju prekrasnu ženu! Hana nas je iznenadila i rodila se dva tjedna prije predviđenog termina. Trenutačno sam u Rimu gdje snimam svoj prvi solo album. - napisao je glazbenik, koji zbog neplaniranog događaja nije stigao biti, kako je želio, uz suprugu u trenutku velikog događaja.

"Jako mi je žao što nisam bio na porođaju, ali supruga mi je rekla: 'Bolje kratko i lako rođenje djeteta bez tebe, umjesto dugog i napornog porođaja s tobom'. Ona je nevjerojatna!" - ne skriva koliko je ponosan zaljubljeni tata Šulić.

"Jedva čekam vratiti se kući, upoznati kćer i držati je u naručju" - priznao je.

Luka i Tamara Šulić inače su roditelji i 1,5 godišnjeg Vala, a u braku su od srpnja 2017. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dear Baby Princess💖 your mom, dad & ‘little’ big brother can’t wait to meet you soon. 🙏 #love #family

A post shared by LUKA ŠULIĆ (@lukasulicworld) on

I dok Luka širi obitelj i očito u tome uživa, njegov kolega Stjepan Hauser je, još uvijek, u potpuno drugačijem filmu...


Proteklog tjedna u svojoj je vili u Pomeru nedaleko od Pule primio novinare Glorije, kojima je i ovom izjavom potvrdio u najmanju ruku priličnu zaigranost na temu ljubavi i veza.

"Pali me ženstvenost, do krajnjih granica, u svoj svojoj ljepoti. Privlače me djevojke sramežljive i plahe poput vila, koje su totalna suprotnost meni.

Želim da izgledaju kao cure s društvenih mreža, ali da budu inteligentne, duhovne, da me razumiju i da su spremne živjeti izvan grada. A gdje mogu naći takvu!?

Sretan sam i ponosan što imam prekrasne obožavateljice koje su mi muze i inspiracija, jer ženska ljepota uistinu tako djeluje na mene. Osjećam, stoga, da bih zbog vjernosti prema jednoj ženi bio nevjeran ostalima.

Ja, naime, pripadam svima njima...".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. rujan 2020 10:18