StoryEditor
Društvena mrežaPOŽURILA, NIJE STIGAO

'Rođena je naša princeza, ponosan sam na nju i svoju ženu!': samozatajniji član našeg slavnog dua podijelio intimne trenutke; Širi obitelj, a kolega je u sasvim drugom filmu...

Piše M.K.
12. lipnja 2019. - 11:11
sulic00

Violončelist Luka Šulić (31), samozatajniji i, za mnoge, naočitija polovica proslavljenog dua "2 Cellos", podijelio je s javnošću uzbuđenje i sreću zbog rođenja drugog djeteta, kćerkice Hane.

Lukina supruga, prelijepa Tamara, jučer je rodila curicu.

Sretnu je vijest na Instagramu objavio preuzbuđeni Šulić.

- Rođena je naša mala princeza! Tako sam ponosan na nju i njezinu mamu - moju prekrasnu ženu! Hana nas je iznenadila i rodila se dva tjedna prije predviđenog termina. Trenutačno sam u Rimu gdje snimam svoj prvi solo album. - napisao je glazbenik, koji zbog neplaniranog događaja nije stigao biti, kako je želio, uz suprugu u trenutku velikog događaja.

"Jako mi je žao što nisam bio na porođaju, ali supruga mi je rekla: 'Bolje kratko i lako rođenje djeteta bez tebe, umjesto dugog i napornog porođaja s tobom'. Ona je nevjerojatna!" - ne skriva koliko je ponosan zaljubljeni tata Šulić.

"Jedva čekam vratiti se kući, upoznati kćer i držati je u naručju" - priznao je.

Luka i Tamara Šulić inače su roditelji i 1,5 godišnjeg Vala, a u braku su od srpnja 2017. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dear Baby Princess💖 your mom, dad & ‘little’ big brother can’t wait to meet you soon. 🙏 #love #family

A post shared by LUKA ŠULIĆ (@lukasulicworld) on

I dok Luka širi obitelj i očito u tome uživa, njegov kolega Stjepan Hauser je, još uvijek, u potpuno drugačijem filmu...


Proteklog tjedna u svojoj je vili u Pomeru nedaleko od Pule primio novinare Glorije, kojima je i ovom izjavom potvrdio u najmanju ruku priličnu zaigranost na temu ljubavi i veza.

"Pali me ženstvenost, do krajnjih granica, u svoj svojoj ljepoti. Privlače me djevojke sramežljive i plahe poput vila, koje su totalna suprotnost meni.

Želim da izgledaju kao cure s društvenih mreža, ali da budu inteligentne, duhovne, da me razumiju i da su spremne živjeti izvan grada. A gdje mogu naći takvu!?

Sretan sam i ponosan što imam prekrasne obožavateljice koje su mi muze i inspiracija, jer ženska ljepota uistinu tako djeluje na mene. Osjećam, stoga, da bih zbog vjernosti prema jednoj ženi bio nevjeran ostalima.

Ja, naime, pripadam svima njima...".

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 22:44