StoryEditorOCM
ZabavaHAUSER & ŠULIĆ

2Cellos na oproštajnoj turneji, svirat će od SAD-a do Srbije, ali ne i u Hrvatskoj. Što se događa?

Piše PSD
6. prosinca 2021. - 14:21

2Cellos jedan od najuspješnijih hrvatskih 'izvoznih proizvoda' najavili su svoju posljednju, oproštajnu turneju. Njihovi fanovi su žalosni što dolazi kraj slavnome duu, ali ih zanima i zašto nisu naveli Hrvatsku kao jednu od lokacija za svoje posljednje koncerte, donosi Slobodna Dalmacija.

Luka Šulić (34) i Stjepan Hauser (35) će od 26. ožujka 2022. do 4.prosinca 2022. posljednji put nastupati kao 2Cellos. Svirat će u SAD-u, po brojnim europskim državama, Australiji, Novom Zelandu, ali na tom podužem popisu nema i Lijepe Naše. Fanovi se nadaju da za domaću publiku pripremaju neko posebno iznenađenje.

"Ekipa, ovo je zadnji put da me možete vidjeti kao dio 2Cellosa. Skakat ću, bacati se po pozornici, letjeti... Ma sve što želite", najavio je Hauser u svojoj Instagram objavi, a nakon toga je uslijedila i nekolicina storyja na kojima je napomenuo da će nastupati diljem svijeta. 

image

 
Mario Todoric/Cropix

Hauser je sa Šulićem proveo zadnjih deset godina zajedno kao 2Cellos te su objavili šest studijskih albuma. Posljednji je stigao ove godine u rujnu, a 'Dedicated' kako glasi njegov naslov su promovirali i spotom obrade pjesme Guns 'N' Rosesa 'Sweet Child O' Mine'.

25. travanj 2024 14:50