StoryEditor
Društvena mrežaMelos uz more

'Harmonika uživo na plaži, specijalno za najbolju raju!': Bosanac stigao u Hrvatsku i priredio 'teferić' na punti, pogledajte kako je samo oduševio kupače 

Piše L. L.
12. kolovoza 2019. - 17:48
samirinstag

Samira Nurkića mnogi pamte kao talentiranog harmonikaša iz lanjske sezone "Supertalenta", no u međuvremenu se ovaj simpatični Bosanac prometnuo u pravu zvijezdu u regiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samir Nurkić (@samir_nurkic) on

Nastupa za dijasporu u njemačkoj mini turneji, a njegove snimke osvajaju srca ljubitelja bosanskog melosa u Hrvatskoj i šire. Posljednjom je Samir naprosto oduševio gledatelje.

Zasvirao je harmoniku na punti prepune plaže u Umagu, a kupači su ga dočekali, malo je reći, otvorenih ruku. U kupaćim kostimima i mokri od kupanja i temperatura koje su se približile "paklenima", oduševljeno skakuću uz zvukove harmonike, pjevaju iz sveg grla... Pravi "teferić" na otvorenome.

Snimka je obišla i društvene mreže. Na "Dnevnoj dozi doze" poručili su sljedeće: "Bosanac stigao u Hrvatsku s harmonikom i oduševio čitavu plažu. Svaka ti čast, majstore!"

Objavio je Samir i na svojemu profilu snimku ovog simpatičnog druženja uz malo melosa uz more. Posebno su se oduševili pratitelji što su i zabavljeni kupači "široke ruke", pa su svojeg zabavljača nagradili pokojom novčanicom, kako i priliči...

"Harmonika live na plaži specijalno za najbolju raju", poručio je harmonikaš koji je na repertoaru između ostalih imao i hitove "Pozdravi je, pozdravi" Miroslava Ilića te "Sarajevo, grade moj" Halida Bešlića.

#UMAG#HARMONIKAŠ#SAMIR NURKIĆ# PUNTA

Izdvojeno

07. srpanj 2020 12:07