StoryEditorOCM

prijavite seNovost na Noćnjaku: izložba i ocjenjivanje proizvoda od masline

Piše PSD.
30. siječnja 2015. - 18:48
drvo

Novost ovogodišnjeg Noćnjaka koji će se od 26. do 29. ožujka 2015. održati u hotelu Medena kod Trogira je izložba i ocjenjivanje proizvoda od masline.

Cilj je prikazati i promovirati sve mogućnosti upotrebe masline i maslinovog ulja u proizvodnji raznih proizvoda (krema, prehrambenih artikala, proizvoda od drva masline, suvenira itd.).

Pozivaju se svi proizvođači koji koriste plodove i drvo masline kao sirovinu za dobivanje takvih proizvoda da ih dostave na ocjenjivanje (osobno ili poštom) u Zadružni savez Dalmacije (Split, Kamila Tončića 4) najkasnije do 10. ožujka 2015.

Za sudjelovanje u ovom segmentu “Proizvodi od masline” Potrebno je dostaviti tri (primjerka) proizvoda zajedno s ispunjenom prijavom.

Sudjelovanje na Noćnjaku s proizvodima od ploda ili drva masline u prvoj godini oslobođeno je bilo kakvih troškova prema organizatoru. Prijavu za natjecanje možete preuzeti na www.zsd.hr.

Svi dostavljeni proizvodi bit će postavljeni na posebnoj izložbi na Noćnjaku, a najkvalitetniji i najkreativniji bit će nagrađeni tijekom programa u okviru posebnog ocjenjivanja “Proizvodi od masline” od strane stručnog povjerenstva.

Za sve posjetitelje koji žele, bez noćenja u hotelu, sudjelovati na stručnim predavanjima i radionicama ili obići sajam i izložbu maslinarstva i uljarstva, Noćnjak je otvoren bez plaćanja ikakve kotizacije. Hotel za posjetitelje osigurava i mogućnost obroka (ručka i/ili večere).  

Informacije i novosti o Noćnjaku 2015. možete pratiti na web stranicama www.zsd.hr, a za sve dodatne informacije obratite se na telefone: 021/348-388 i 021/348-365 ili na e-mail: info@zsd.hr

MASLINA

30. travanj 2024 21:14