StoryEditorOCM
Kazalištenovi datum

Anđelka Stević Žugić večeras u Trogiru s hit predstavom "Šta me OPET snađe"

Piše promo
30. srpnja 2024. - 14:07

 

Poznata srpska glumica Anđelka Stević Žugić večeras će izvesti svoju hit monodramu "Šta me OPET snađe" u kuli Kamerlengo, s početkom u 21 sat. Ova predstava, koja se bavi temom razvoda kroz oči glavne junakinje Jovanke Joke Jakovljević, donosi urnebesnu i emotivnu priču o snalaženju u novom životu nakon braka. Anđelka će, u svom prepoznatljivom stilu vrsne komičarke, odigrati sve likove – od samouvjerene Jove, preko njenih najbolji prijateljica, do astrološkinje i psihologinje, pružajući publici nezaboravno iskustvo.

image
Instagram/ Andjelkap/

Predstava je trebala biti održana 23. srpnja, ali je morala biti pomaknuta zbog nezgode koja se dogodila tijekom izvedbe na Kastvu. Naime, nevrijeme i jak vjetar oštetili su scenografiju, zbog čega je izvedba morala biti otkazana. Anđelka se putem Instagrama obratila publici, zahvalivši im na razumijevanju i obavijestila ih o novim datumima predstava. Osim što je izvedba u Trogiru pomaknuta na večeras, predstava u Makarskoj, zakazana za 24. srpnja, nažalost je otkazana zbog nemogućnosti usklađivanja termina.

"Šta me OPET snađe" je duhovita i hrabra predstava koja će, osim smijeha, pokrenuti važna pitanja o životu i ljubavi. Autor teksta je Nebojša Romčević, režiju potpisuje Petar Jovanović, a glazbu je skladala Aleksandar Saša Lokner. Ne propustite priliku za uživanciju u ovoj jedinstvenoj izvedbi Anđelke Stević Žugić večeras u Trogiru!

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 02:18