StoryEditorOCM
DubrovnikEP U VATERPOLU 2024.

Policija o sigurnosnim mjerama: Provode se protueksplozijski pregledi, osiguranje hotela i bazena...

Piše GB
3. siječnja 2024. - 13:10

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su nam kako, sukladno sigurnosnoj prosudbi i utvrđenim rizicima, provode opsežne mjere osiguranja seniorskog Europskog prvenstva u vaterpolu za muškarce koji se održava od 4. do 16. siječnja u Dubrovniku.

- Mjere osiguranja se poduzimaju u suradnji s organizatorima prvenstva Hrvatskim vaterpolskim savezom i Organizacijskim odborom za pripremu Europskog prvenstva za područje Dubrovnika. U provedbu mjera osiguranja je, sukladno sigurnosnoj procjeni, uključen dostatan broj policijskih službenika svih rodova policije. Same pojedinosti mjera osiguranja nismo u mogućnosti javno komunicirati, međutim možemo reći da mjere uključuju protueksplozijske preglede, osiguranje smještajnih objekata i bazena, pratnju reprezentacija i osiguranje štićenih osoba koje će nazočiti utakmicama - izvijestila je glasnogovornica Policijske uprave Andrijana Biskup, uz napomenu kako sam prostor "fun" zone i programa koji će se unutar tog prostora odvijati nije u nadležnosti policije već organizatora prvenstva, a obveza policije je osiguranje sigurnosti unutar i oko navedenog prostora.

- Odluku o zatvaranju prometa je donio Grad Dubrovnik, a policija će po potrebi sudjelovati u fizičkoj regulaciji prometa i nadzoru prometne signalizacije - poručila je glasnogovornica Biskup.

 

PROČITAJTE I OVO: 

Doktor Margaritoni na čelu zdravstvenog tima u Dubrovniku: Na bazenu će stalno dežurati četiri liječnika i tim Hitne medicinske pomoći, a dubrovačka bolnica sprema je za sve situacije

 

Uz dubrovački bazen priprema se Fun zona, fali samo Ivana Knoll! Evo što će u njoj sve biti

 

Bošković: ‘Najveće sportsko natjecanje u povijesti Dubrovnika otvaraju Četiri tenora!‘ Evo tko će biti na svečanosti u Gružu

01. svibanj 2024 01:40