StoryEditorOCM
DubrovnikPRO PR GLOBE AWARDS

Karla Labaš, PR menadžerica Dubrovačkih ljetnih igara, dobitnica je prestižne nagrade

Piše dv
17. siječnja 2023. - 10:52

U skladu s pravilnikom PRO PR GLOBE Awards, a nakon procesa nominacija, ukupno 25 renomiranih stučnjaka na području odnosa s javnošću iz 12 zemalja, dobitnici su PRO PR GLOBE Awards za 2022. godinu. Bit će im uručene jedinstvene statue, umjetničkih radova studenata Akademije primijenjenih umjetnosti, Sveučilišta u Rijeci. Dodjela priznanja održat će se u sklopu svečane večere, 5. svibnja ove godine u Hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima, gdje se održava i 20. jubilarno izdanje PRO PR Konferencije. 

Među dobitnicima su Karla Labaš, PR & Marketing menadžerica Dubrovačkih ljetnih igara, Marina Bolanča Radunović, vlasnica i direktorica PR agencije Abeceda komunikacije, Davor Jakovac, voditelj internih komunikacija i korporativne kulture Hrvatske pošte d.d., Vlatka Vučić-Marasović, službenica za informiranje Zadarske županije iz Hrvatske.

PRO PR GLOBE Awards jedini je program nagrađivanja pojedinaca, koji svojim radom doprinose boljoj percepciji pozicioniranja profesije odnosa s javnošću na globalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini. Ovo je jedinstveni program nagrađivanja, fokusiran na dodjelu priznanja pojedincima, a ne projektima. Specifičan je i po tome što je namjenjen pojedincima, koji su u suradnji sa svojim timovima i suradnicima, vodeći se za etikom poslovanja i standardima struke, uspjeli ostaviti trag na području odnosa s javnošću.

Od 2017. godine, PRO PR GLOBE Awards jedini je program dodjele nagrada u kojem pobjednike nominiraju i četiri svjetske komunikacijske udruge: International Public Relations Association (Međunarodna udruga za odnose s javnošću) - IPRA, International Communication Consulting Organisation (Međunarodna organizacija za komunikacijsko savjetovanje) - ICCO, The Public Relations and Communications Association (Udruga za odnose s javnošću i komunikaciju) - PRCA i Chartered Institute of Public Relations (Ovlašteni institut za odnose s javnošću) - CIPR.

U sklopu PRO PR GLOBE Awards, dodijelit će se tradicionalno i priznanja PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager i Infigo Award za poseban doprinos razvoju upravljanja komunikacijama.

27. travanj 2024 07:11