StoryEditorOCM
DubrovnikNEDOPUSTIVO PONAŠANJE |

DOMOVINSKI POKRET DUBROVNIK Zbog prekorednog cijepljenja tražimo odgovornost i smjenu članova Stožera CZ Dubrovačko-neretvanske županije!

Piše Dv
22. veljače 2021. - 13:29

Iz dubrovačkog ogranka stranke Domovinski pokret osvrnuli su se na prekoredno cijepljenje, a priopćenje prenosimo u cijelosti:

Prije nekoliko dana u medijima je objavljeno da je ravnatelj bolnice u Dubrovniku preko reda cijepio svoje roditelje, punca i punicu iz BiH i još 65 osoba iz Dubrovnika. I nikome ništa.

Danas se oglasio sindikat policije koji u svom priopćenju navodi da je tijekom današnjeg dana zaprimio nekoliko anonimnih podnesaka u kojima se navode da su cjepivo primili rukovoditelji PU dubrovačko-neretvanske i to: načelnik PU dubrovačko-neretvanske i njegov zamjenik, voditelj Službe kriminalističke policije, voditelj Operativno-komunikacijskog centra policije, voditeljica Odjela za pravne poslove i ljudske potencijale te neki od načelnika policijskih postaja.

Razumijemo da je uvijek moguće i očekivano da se napravi poneka iznimka i netko se cijepi "preko reda", ali ovo što se događa u Dubrovniku i našoj Županiji prelazi granice normalnog.

U zagrebačkim bolnicama zabilježeno je tek 13 osoba cijepljenih na ovaj način, u Dubrovniku se radi o brojci od 70-ak osoba, moguće i puno većem broju, što jasno pokazuje da se radi o sustavnom i smišljenom kršenju pravila, o cijepljenju "podobnih".

Očigledno je da stožer CZ Dubrovačko neretvanske županije nema kontrolu nad ovim pojavama i samim time nad kontrolom pandemije. Ako kojim slučajem zna za njih a nije reagirao i spriječio njihovu pojavu, situaciju čini još ozbiljnijom.

Nedopustivo je da oni koji imaju obvezu štititi sve građane naše županije na jednak način dopuštaju ovakva cijepljenja i privilegije podobnih. Na žalost, nisu se do sada u svojim priopćenjima niti jednom riječju osvrnuli a kamoli osudili ili spriječili ovakvu pojavu.

Očigledno je da u Hrvatskoj i Dubrovačko neretvanskoj županiji egzistiraju građani prvog i građani drugog reda, stoji u priopćenju. 

26. travanj 2024 04:56