StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPOGLEDAJTE VIDEO: RATNI ZLOČINAC ŠEŠELJ O NAŠEM MINISTRU

‘Po glavi mu znam da je bosančeros iz Bugojna‘: Šešelj tvrdi da su Grlić Radman i Aleksandar Vučić porijeklom iz istog sela

Piše DV
28. veljače 2024. - 09:17

Gostujući u emisiji Informer televizije, Vojislav Šešelj izjavio je kako je upoznat s činjenicom da je otac ministra vanjskih i europskih poslova, Gordana Grlić Radmana iz istog mjesta kao i otac Aleksandra Vučića.

Na to ga je potakla polemika koja je ovih dana vodila između Hrvatske i Srbije, odnosno ministra vanjskih poslova Hrvatske Gorana Grlić Radmana i srpskog predsjednika Aleksandra Vučića. Izjavu hrvatskog ministra možete pratiti od 46. minute u ovom videu:

- Po glavi mu znam da je iz Bugojna, to se ne da sakriti, to je ‘bosančeros‘. I ja sam rođen tamo i to znam, pogledajte koliku glavu imam. Dakle, postoje pravi Hrvati koji su jedan plemenit narod, među njima je bilo veoma malo ustaša i danas nisu zakrvljeni mržnjom i šovinizmom - izjavio je Vojislav Šešelj u svom gostovanju na Informer TV. Dodao je i da su ‘najgori Srbi katolici, oni su do kraja ispunjeni antisrpskom mržnjom. Svrha njihovog postojanja je mržnja prema Srbima. Kad bi mi Srbi nestali, oni bi izgubili svrhu postojanja, ne bi znali šta bi od sebe‘.

Na pitanje voditeljice je li za njega Grlić Radman Srbin katolik, Šešelj je odgovorio kako jest te da je upravo to problem Grlić Radmana te da ga to opterećuje i da je ministar toga svjestan. Cijelu njegovu izjavu pogledajte u videu:

@informertelevizija Prof. dr Vojislav Šešelj bio je gost u Info Jutru gde je otkrio svoje mišljenje o dr Branimiru Nestoroviću. On nije iznenađen Nestorovićevom retorikom, ali da je on vlast takvim lekarima bi oduzeo dozvolu za rad. Šta vi mislite?  #šešelj #vanzemaljci #alien #vojislavšešelj #drnestorovic #nestorovic #seselj #miglasiznaroda #antivakseri #vakcina #teorijazavere #politika #infojutro #informer #fyp #srbija #balkan #viral ♬ original sound - Informer TV
18. travanj 2024 13:00