StoryEditorOCM

Evo poruka koje je Zoričić razmjenjivao s organizatorima nesuđenog turbofolk koncerta: neke stvari bacaju novo svjetlo

Piše dv
24. veljače 2023. - 14:54

Glas Istre je u posjedu preslike poruka koje su razmjenjivali Filip Zoričić i predstavnici organizatora nesuđenog koncerta u Domu sportova u Puli, prenosi Slobodna Dalmacija.

Iz tih poruka vidi se da je Zoričić branio svoj stav da ne želi turbofolk u Puli. Poruke također ukazuju na moguće rupe u tvrdnjama organizatora.

Naime, oni su kasnije tvrdili, u izjavama za Glas Istre, nakon što je priča izašla u javnost, da "uopće nije riječ o turbo folk glazbi", ali u porukama pišu da jest.

Također, u svom jučerašnjem priopćenju ističu da su telefonski broj Filipa Zoričića dobili od direktora Pula sporta Marija Peruška, a u porukama pišu da su ga dobili od Nebojše Nikolića, pročelnika u Gradu Puli.

Nadalje, u priopćenju pišu da su razgovarali sa Zoričićem praktički odmah nakon što su od Marija Peruška saznali da je koncert zabranjen (što je Peruško, usput rečeno, demantirao), ali iz poruka se vidi da su se sa Zoričićem dopisivali duži period, prvo odvjetnik Srđan Simić, a potom vlasnik Hiljadarke Mario Cindori.

Sve to može i ne mora biti važno u kontekstu vrlo ozbiljnih tvrdnji organizatora, koji kažu da ih je Zoričić u telefonskom razgovoru nazvao "srpskim smećem" i "je..o im srpsku majku", zaključuje Glas Istre.

Ovako je tekla razmjena poruka:

image

Prepiska Zoričića s ‘Hiljadarkom‘ 1

image

Prepiska Zoričića s ‘Hiljadarkom‘ 2

image

Prepiska Zoričića s ‘Hiljadarkom‘ 3

image

Prepiska Zoričića s ‘Hiljadarkom‘ 4

image

Prepiska Zoričića s ‘Hiljadarkom‘ 5

image

Prepiska Zoričića s ‘Hiljadarkom‘ 6

image

Prepiska Zoričića s ‘Hiljadarkom‘ 7

26. travanj 2024 16:20