StoryEditorOCM
TenisDVORANSKO PH

Tako je malo nedostajalo za šestu pobjedu u nizu, Leticia Tarocco ima još jednu priliku u Čakovcu za novi naslov državne prvakinje

Piše Tonči Vlašić
23. siječnja 2024. - 13:10

Leticia Tarocco zaustavljena je u polufinalu HEP Dvoranskog prvenstva Hrvatske za seniorke, koje se igra u Čakovcu. Bolja od nje s 2:0 u setovima bila je Osječanka Korina Roso, koja je prethodno izbacila u 2. kolu prvu nositeljicu, Anu Mukić iz Varaždina 1181., a zatim u četvrtfinalu sedmu nositeljicu Saru Stojanović iz Prečkog.

Prvi set polufinala odlučen je u tie breaku, koji je tenisačica Libertasa, osma nositeljica, izgubila sa 7:3, dok je drugi set članica Tennis Talents Osijek dobila sa 6:4. U drugom polufinalu je druga nositeljica Ria Derniković Novaković, članica HTK Zagreb, bila dva puta s po 6:1 uspješnija od Lili Kordić iz Tweenera.

Tarocco će još jednom na teren ovog utorka, 23. siječnja. Čeka je finale parova. Nastupa s Niki Tomeljak iz Top Spina. Suparnice u finalu su im prve nositeljice, Ria Derniković Novaković (HTK Zagreb) i Chiara Jerolimov (Zadar 08).

Dubrovkinja je u Čakovcu do polufinala u pojedinačnoj konkurenciji stigla s tri pobjede, a do finala parova s dvije pobjede.

27. travanj 2024 15:53