StoryEditorOCM
ZabavaO NJIMA SE PRIČA

Valentina je svojom haljinom i izvedbom u ‘Plesu sa zvijezdama‘ potpuno zasjenila Pedra! Reakcije na društvenim mrežama se ne stišavaju: ‘Tina je mrak, žena satire!‘

Piše DV
4. travnja 2022. - 09:10

Valentina Walme i Pedro Soltz i sinoć su bili apsolutne zvijezde showa ''Ples sa zvijezdama'', a kreacija u kojoj je plesala, za mnoge, jedna od najzgodnijih i najatraktivnijih plesačica u Hrvatskoj, izazvala je oduševljenje i brojne reakcije na društvenim mrežama.

Valentina i Pedro su plesali rumbu uz glazbu iz Jamesa Bonda, što su izgledom savršeno utjelovili, a plesačica je objavila atraktivnu fotografiju na Instagramu. 

''Bond…Pedro Bond! Mi smo uživali, ovo je Pedrova najdraža priča i ja sam najponosnija na njega! Šta reći, nego da je užitak plesati svaku nedjelju'' - napisala je.

"Savršena ❤️❤️???", "jooooj ??", "You look amazing Pedro❤", "Prezgooooodnii!", "Ti si takva bomba da, svaki put kad plešete, gledam samo tebe! Pa onda premotam da pogledam vas oboje ?! Odlični ste i imate svaki put takvu kemiju u plesu da mi vas je apsolutni gušt gledati", "Bilo je OMG, WTF!!!! ???", "Bravo", "Savršeni, favoriti, prekrasno je bilo"... -samo su neke od bezbrojnih oduševljenih komentara, koji su ispratili fotografiju.

Pored svih komplimenata upućenih Valentini, najstroži član žirija, Marko Ciboci, ipak je pohvalio Pedrov imidž i izgled.

- Ti izgledaš super kad ne radiš ništa. Budi miran i budi lijep - rekao je zanosnom Brazilcu Ciboci.

Par je osvojio tri devetke, jedino su od Marka dobili sedmicu. Ako ste propustili, pogledajte kako je sinoć izgledala njihova rumba:

"Najbolji sinoć ??????", "Bravo Tina, bravo Pedro, odlični", Wow??? najbolji nastup od početka showa, od svih natjecatelja ukupno. Bravo", "Koja koreografija. wow!", "Tina je mrak, žena satire❤️" - tek su neki od komentara uz video na profilu showa.

 

26. travanj 2024 18:47