StoryEditorOCM
ZabavaFANOVI ODUŠEVLJENI |

OBJAVLJEN PRVI TRAILER ZA NOVOG BATMANA Junak iz Gothama nikad nije bio mračniji, film u kina stiže dogodine

Piše Dv
24. kolovoza 2020. - 23:31
Prvi teaser Matt Reevesovog Batmana s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi oduševio je fanove, za početak svojim trajanjem, pa ga se može okarakterizirati više kao foršpan.

Gotham Cityjem opet vlada bezakonje, a glavni zločinac na mjestu ubojstva ostavio je poruku koju u teaseru Batmanu čita James Gordon kojeg igra Jeffrey Wright: “Od tajnog prijatelja, igrajmo igru, samo ti i ja”, poruka ima još jeziviji dojam praćena Nirvaninim soundtrackom “Something in the way”.

U filmu će Selinu Kyle tj. ženu mačku igrati Zoe Kravitz, a svi likovi u ovoj adaptaciji tek su na početku svojih “karijera”. Najšokantniji je prikaz Bruce Waynea onda kada nije Batman. Za razliku od bogatog playboya kojeg smo navikli gledati bio on Christian Bale, Michael Keaton ili Ben Affleck, Pattinson je neuredan, čini se da je njegova rezidencija napola razrušena i naprosto je više gotički, mračniji od svih do sada.

Film je trebao izaći početkom idućeg ljeta, ali korona je prekinula snimanje tako da će u kina stići tek u listopadu 2021., a do tada se može očekivati barem još neki trailer.

28. travanj 2024 16:00