StoryEditorOCM
GastroZmaj, Ferhatović ili Željo?

Ako putujete u Sarajevo ovo morate znati: Poznati YouTuber provjerio gdje su najbolji ćevapi

Piše DV
17. listopada 2023. - 12:04

Među obožavateljima ćevapa traje vječna rasprava po pitanju toga gdje su najbolji. Srpski YouTuber Nenad Živković, poznatiji kao Hugestaff, zaputio se u grad koji slovi kao neslužbena prijestolnica ćevapa na Balkanu - Sarajevo. Došao je provjeriti u kojoj su od tri kultne ćevabdžinice - Zmaj, Ferhatović i Željo - najbolji ćevapi, donosi Slobodna Dalmacija

Nakon što se YouTuber kojeg prati zavidna vojska od preko 300 tisuća ljudi u Sarajevu do sita nauživao, ovako je zaključio, uz primjedbu da o ukusima ne vrijedi raspravljati, ali se to ipak radi: "Što se mene tiče Željo je drugi, Ferhatović treći, a Zmaj prvi i to je lako. To je moje mišljenje. Sva trojica su dobri. Sve je stvar ukusa, ali to je to. Na meni je da kažem svoje mišljenje, zato gledajte".

Imao je i zamjerku: izjavio je kako ga se kajmak nigdje nije dojmio.

Nenad je, inače, prethodno je ocjenjivao čevabžinice u Novom Sadu i Banjoj Luci, a uskoro ide u Leskovac. "Ovaj serijal je rađen na poseban način. Nismo imali priču, pripremu, ‘pokriće‘. Samo ono što nas čeka u restoranu i hrana i to je to. Cijene, usluga... Sve. Biramo samo najbolja mjesta i govorimo svoje mišljenje," pojasnio je.

28. travanj 2024 00:17